MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 30 Mayıs 2018 #11 Silinen üye dedi: Yok ne önemi var? Başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Bitti sonunda kurtuldum sınavlardan. [emoji1] Şimdi ne yapmalıyım? Şuanda bilgisayarı açabildim ve herhangi bir sorun gözükmüyor şuanda sorunum çözülmüş bulunmakta. Ama hala daha Speedtest gibi sitelerde internetim California üzerinden gösteriyor. Son düzenleme: 30 Mayıs 2018
Silinen üye dedi: Yok ne önemi var? Başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Bitti sonunda kurtuldum sınavlardan. [emoji1] Şimdi ne yapmalıyım? Şuanda bilgisayarı açabildim ve herhangi bir sorun gözükmüyor şuanda sorunum çözülmüş bulunmakta. Ama hala daha Speedtest gibi sitelerde internetim California üzerinden gösteriyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 1 Haziran 2018 #12 Dostum Off-Road modu açık mı ayarlarda? Opera'nın.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 1 Haziran 2018 #13 Bilmem ki.