Operasyon 1 hafta içinde bitirilebilir mi?

neptun1zm

Hectopat
Selam dostlar operasyonu almayı düşünüyorum fakat 1 hafta gibi bir süresi kalmış. İşlerim gereği akşam 18.00 civarı eve geçiyorum ve gece 01.00'a kadar falan bilgisayarda takılıyorum. Bu operasyonu satın alsam bu kadar süre içinde bitirme imkanım var mı sizce?

Selam dostlar operasyonu almayı düşünüyorum fakat 1 hafta gibi bir süresi kalmış. İşlerim gereği akşam 18.00 civarı eve geçiyorum ve gece 01.00'a kadar falan bilgisayarda takılıyorum. Bu operasyonu satın alsam bu kadar süre içinde bitirme imkanım var mı sizce?

Çok zor be.

Benim düşüncemde biri benimde steamde 190tl var yarın 200tl olucak.Bende alsam mı diye düşünüyorum.

Hayır kesinlikle bitirilemez özellikle akşam 6'dan sonra oynayarak hiç bitirilemez parana yazık edersin.

Aslında tam odaklanarak geceye kadar sabit oynayabilirim. Görevlere göz gezdirdiğimde hikaye görevi yok zaten basit olarak ölüm maçı ve rekabetçi var pek zorlayacağını düşünmüyorum ama haklı olabilirsiniz.
Benim düşüncemde biri benim de Steam'de 190TL var yarın 200TL olacak. Bende alsam mı diye düşünüyorum.

Bende ortada kaldım acaba ne yapsam diye düşünüyorum.

Aslında tam odaklanarak geceye kadar sabit oynayabilirim. Görevlere göz gezdirdiğimde hikaye görevi yok zaten basit olarak ölüm maçı ve rekabetçi var pek zorlayacağını düşünmüyorum ama haklı olabilirsiniz.

Bende ortada kaldım acaba ne yapsam diye düşünüyorum.
Ya şimdi ben arkadaşımla eğlence olsun diye bir kaç görevi yaptım.Şimdi araya gitse olmuyacak ki yaa :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı