honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 6 Nisan 2020 #1 Herkese selamlar. Turkcell faturalı hat sahibiyim, sözleşmem bu ayın 9'unda bitecek ve ben bu numaramı Vodafone'a taşımak istiyorum. Önce Turkcell'i arayıp sözleşmemi iptal mi etmeliyim yoksa direkt olarak Vodafone'a mı başvurmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Herkese selamlar. Turkcell faturalı hat sahibiyim, sözleşmem bu ayın 9'unda bitecek ve ben bu numaramı Vodafone'a taşımak istiyorum. Önce Turkcell'i arayıp sözleşmemi iptal mi etmeliyim yoksa direkt olarak Vodafone'a mı başvurmalıyım?
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 6 Nisan 2020 #2 Direk vodafone'a geçebilirsin. Turkcell tarafında bir şey yapmana gerek yok.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 6 Nisan 2020 #3 JaguX dedi: Direk vodafone'a geçebilirsin. Turkcell tarafında bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler. Peki 9'una kadar beklemeli miyim yoksa şu an numara taşıma için başvurabilir miyim?
JaguX dedi: Direk vodafone'a geçebilirsin. Turkcell tarafında bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler. Peki 9'una kadar beklemeli miyim yoksa şu an numara taşıma için başvurabilir miyim?
JaguX Centipat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 792 Çözümler 4 7 Nisan 2020 #4 zehirlibaklava dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Peki 9'una kadar beklemeli miyim yoksa şu an numara taşıma için başvurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şimdi başvur 2 3 günde geçiş işlemi olur zaten. Yarın başvuru yap hemen.
zehirlibaklava dedi: Tamamdır çok teşekkürler. Peki 9'una kadar beklemeli miyim yoksa şu an numara taşıma için başvurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şimdi başvur 2 3 günde geçiş işlemi olur zaten. Yarın başvuru yap hemen.