Bence sıfırla.
Helio P35 çöpü ve 2 GB RAM birleşince tabi ki cihazınız kasar. Cihazınız Oppo olduğu için ROM atma gibi bir seçeneğiniz de yok. Cihazdan kurtulmanız tek çözüm.Elimde Oppo A15 telefon var fakat belleğin %60 kadarı bile boş iken muazzam derece takılma ve donma yaşıyorum. Yüksek performans modunda bile. Bu telefon için ne yapabilirim?
Helio P35 çöpü ve 2 GB RAM birleşince tabii ki cihazınız kasar. Cihazınız Oppo olduğu için ROM atma gibi bir seçeneğiniz de yok. Cihazdan kurtulmanız tek çözüm.
Sisteminiz kaç GB harcıyor? Yakınımda Oppo A15 var da bu yüzden soruyorum.Önceden SD 450 vardı 3GB RAM ile asla kasmazdı P35 ile arasında pek fark yok diye aldım almaz olaydım dediğiniz gibi tek çözüm değiştirmek mi?
Sisteminiz kaç GB harcıyor? Yakınımda Oppo A15 var da bu yüzden soruyorum.
Demek herkesde aynı. SD450 işlemci P35'den daha kararlı çalışıyor ama RAM düşük olunca bir anlamı yok.Sistem tam 15 GB harcıyor kullanmasam daha iyi.![]()
Demek herkeste aynı. SD450 işlemci P35'den daha kararlı çalışıyor ama RAM düşük olunca bir anlamı yok.
Büyük ihtimalle yok.Benim anlamadığım belleğin yarısı boş iken bile videolarda takılma yaşıyorum video açarken işlemciyi kontrol edebileceğim bir program falan var mı?