Oppo A16 fiyatına değer mi?

Thaek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni telefon bakıyorum da. Oppo A16 için bir öneri aldım. Sizce Oppo A16 iyi bir model mi? Fiyatına değer mi?

3K ve altı telefonlarda tüm özellikleri orta şekilde karşılayacak telefon Realme C25s
Ancak Infinix Note 8 yonga seti , RAM konusunda fiyat segmentine göre önde. Ancak HD+ ekrana sahip olması büyük bir eksi. Neredeyse 7inch büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu için ekrandaki kalitesizlik hissedilecektir. Ha HD+ ekranın şöyle bir getirisi olur 5200 mAH gibi bir bataryaya sahip olduğu için sizi pil konusunda hiç üzmeyecektir.

Realme C25s de HD+ ekrana sahip ancak ekran daha küçük olduğu için daha az belli oluyor.

G80 ve G70 farklı nesil işlemciler değil. İki işlemci aynı mimari. Sadece aradaki fark G80 modelindeki GPU'nun frekansı biraz daha yüksek. Yoksa yine aynı GPU var. Burada yonga tarafında bir artıdan söz etmek doğru değil.

Merhaba. Ben yeni telefon bakıyorum da. Oppo A16 için bir öneri aldım. Sizce Oppo A16 iyi bir model mi? Fiyatına değer mi?
Hiçbir şekilde alınmaması gereken bir model. Helio G35'i (ki P35 ile birebir aynı yongadır) bedava verseler almam. 8x Cortex A53 mimarili, haliyle de çok güçsüz. Kısacası berbat bir yonga seti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı