Oppo A55 için ColorOS 13 yayınlandı!

Bunu nasıl yapıyoruz anlamadım, dosyayı indirecekmiyim sadece?
Benimki de A74 Android 11 iken çok güzeldi 13 yaptım telefon kasmaya başladı arada menude falan.

Şu güncellemeleri yapınca telefon kasıyor ah yapmaz olaydım iyice performans düştü görünüm falan boş.

Android 13 hoşuma gitti ve aksine performans artışı hissettim. Gözlemlediğim kadarıyla da şarjda kullanırken ısınma sorunu kalkmış.

Bunu nasıl yapıyoruz anlamadım, dosyayı indirecekmiyim sadece?
Programı indireceksiniz. Cihazı USB hata ayıklama açık iken bilgisayara bağlayacaksınız. ADB ile programları sileceksiniz. Biraz profesyonellik istiyor. ADB önceden kullanan bir kişi pek zorluk çekmez.

Android 13 hoşuma gitti ve aksine performans artışı hissettim. Gözlemlediğim kadarıyla da şarjda kullanırken ısınma sorunu kalkmış.
A serisi Android 13 ile hızlandı. Debloat da yaptım ben. Kuş gibi kullanıyorum.

Bende arkadaşın dedigi şeyi yapacagım umarım sorunum çözülür bıktım artık çünkü güncelleme yapınca düzelir sandım daha kötü oldu.

Programı indireceksiniz. Cihazı USB hata ayıklama açık iken bilgisayara bağlayacaksınız. ADB ile programları sileceksiniz. Biraz profesyonellik istiyor. ADB önceden kullanan bir kişi pek zorluk çekmez.

A serisi Android 13 ile hızlandı. Debloat da yaptım ben. Kuş gibi kullanıyorum.
Bununla alakalı video var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı