Evet, Widgetlar yüklenmiyor. Türkiye sürümüne gelmedi maalesef. Globalde vardı.
Uygulama Türkçe destekliyorsa gelmesi gerekiyordu. Ayrıca Blesroom Wallpaper da gelmemiş neden?
Evet, Widgetlar yüklenmiyor. Türkiye sürümüne gelmedi maalesef. Globalde vardı.
*Blossom. Gelmeme sebebi A74 ve A55'in canlı duvar kağıdı desteklememesi.Uygulama Türkçe destekliyorsa gelmesi gerekiyordu. Ayrıca Blesroom Wallpaper da gelmemiş neden?
*Blossom. Gelmeme sebebi A74 ve A55'in canlı duvar kâğıdı desteklememesi.
Debloat yapın. Ben A74'ü debloatladım. Kasma falan kalmadı resmen. Yaptığım uygulama; GitHub - 0x192/universal-android-debloater: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.Şu güncellemeleri yapınca telefon kasıyor ah yapmaz olaydım iyice performans düştü görünüm falan boş.
Bunu nasıl yapıyoruz anlamadım, dosyayı indirecekmiyim sadece?Debloat yapın. Ben A74'ü debloatladım. Kasma falan kalmadı resmen. Yaptığım uygulama; GitHub - 0x192/universal-android-debloater: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.
Şu güncellemeleri yapınca telefon kasıyor ah yapmaz olaydım iyice performans düştü görünüm falan boş.
Programı indireceksiniz. Cihazı USB hata ayıklama açık iken bilgisayara bağlayacaksınız. ADB ile programları sileceksiniz. Biraz profesyonellik istiyor. ADB önceden kullanan bir kişi pek zorluk çekmez.Bunu nasıl yapıyoruz anlamadım, dosyayı indirecekmiyim sadece?
A serisi Android 13 ile hızlandı. Debloat da yaptım ben. Kuş gibi kullanıyorum.Android 13 hoşuma gitti ve aksine performans artışı hissettim. Gözlemlediğim kadarıyla da şarjda kullanırken ısınma sorunu kalkmış.
Bende arkadaşın dedigi şeyi yapacagım umarım sorunum çözülür bıktım artık çünkü güncelleme yapınca düzelir sandım daha kötü oldu.Android 13 hoşuma gitti ve aksine performans artışı hissettim. Gözlemlediğim kadarıyla da şarjda kullanırken ısınma sorunu kalkmış.
Bununla alakalı video var mı?Programı indireceksiniz. Cihazı USB hata ayıklama açık iken bilgisayara bağlayacaksınız. ADB ile programları sileceksiniz. Biraz profesyonellik istiyor. ADB önceden kullanan bir kişi pek zorluk çekmez.
A serisi Android 13 ile hızlandı. Debloat da yaptım ben. Kuş gibi kullanıyorum.
*Blossom. Gelmeme sebebi A74 ve A55'in canlı duvar kâğıdı desteklememesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.