Oppo A74'ten iPhone 7 Plus'a geçilir mi?

merto14

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadasimin telefoncu tanidigi var. Bugün konustu, kafa kafaya takasi kabul ettiler. Oppo A74'ten iPhone 7 Plus'a gecmek mantıklı mı?
Bir de takas edersek, garanti kagidi babamin uzerine, ne yapmam lazim? Faturayi takas sirasi verirsem bir şey olur mu? Hiç bilmiyorum boyle seyleri.

iPhone 7 Plus çöpüne elindeki güzelim telefonu vermen hata olur.

Hocam anladim ama fatura verme garanti kagidini verme durumlarini anlamadim verirsem bir şey olur mu cunku telefin eger garantiye giderse babaminda olmasi gerekiyor onlari anlamadim.

Hocam iPhone 8 altı kesinlikle mantıksız bir seçim, iOS 15.7 sürümünü kullanacaksınız ve iOS 16 güncellemesini asla almayacak telefonlar.
En iyi seçeneğiniz eğer yapabiliyorsanız minimum iPhone 8 veya kendi telefonunuza muadil bir telefon seçmek olur.
Tabii takas için ekstra para isteyebilirler bunu es geçmemek gerekiyor.

Oppo nisan 2021, iPhone 7 Plus 2016 Eylül çıkışlı cihazlar. Zaten iPhone 7 Plus 5 yıl güncellemesini doldurmuş. Oppo daha güncel. Değiştirme bence.

Cihaz son androdi 13 guncellemesini aldi ama. Bendeki 11 şu an garantiden yazilim atildi.

Hocam anladim ama fatura verme garanti kagidini verme durumlarini anlamadim verirsem bir şey olur mu cunku telefin eger garantiye giderse babaminda olmasi gerekiyor onlari anlamadim.

Babanın olması gerekmiyor, fatura kimdeyse cihaz artık onundur.

Sakın takası yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…