xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Mart 2022 #1 Fiyatını kesinlikle hak eden hatta fazlasını hak eden bir cihaz, kesinlikle tavsiye ederim. Link: https://www.hepsiburada.com/oppo-enco-buds-w12-beyaz-p-HBCV00000MOPG8?magaza=DESPİNA&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.4
Fiyatını kesinlikle hak eden hatta fazlasını hak eden bir cihaz, kesinlikle tavsiye ederim. Link: https://www.hepsiburada.com/oppo-enco-buds-w12-beyaz-p-HBCV00000MOPG8?magaza=DESPİNA&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.4
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.919 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #2 xbea dedi: Fiyatını kesinlikle hak eden hatta fazlasını hak eden bir cihaz, kesinlikle tavsiye ederim. Link: https://www.hepsiburada.com/oppo-enco-buds-w12-beyaz-p-HBCV00000MOPG8?magaza=DESPİNA&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.4 Genişletmek için tıkla... Katılıyorum , fiyatına göre diğer kulaklıkları geride bırakıyor. Dosya Ekleri image.jpg 65,3 KB · Görüntüleme: 97
xbea dedi: Fiyatını kesinlikle hak eden hatta fazlasını hak eden bir cihaz, kesinlikle tavsiye ederim. Link: https://www.hepsiburada.com/oppo-enco-buds-w12-beyaz-p-HBCV00000MOPG8?magaza=DESPİNA&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.4 Genişletmek için tıkla... Katılıyorum , fiyatına göre diğer kulaklıkları geride bırakıyor.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Mart 2022 #3 saul g00dman dedi: Katılıyorum , fiyatına göre diğer kulaklıkları geride bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum hocam, bugün incelemesi gelecek sizi de etiketleyeceğim hocam. Ben daha yüksekten aldım ama her türlü değer o fiyata bence.
saul g00dman dedi: Katılıyorum , fiyatına göre diğer kulaklıkları geride bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum hocam, bugün incelemesi gelecek sizi de etiketleyeceğim hocam. Ben daha yüksekten aldım ama her türlü değer o fiyata bence.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.357 Makaleler 4 Çözümler 39 17 Mart 2022 #5 Son zamlardan sonra bu fiyata hiç düşmemişti diye hatırlıyorum. Alınır. Kutudan Type-C kablo çıkmıyor, şaşırmayın
Son zamlardan sonra bu fiyata hiç düşmemişti diye hatırlıyorum. Alınır. Kutudan Type-C kablo çıkmıyor, şaşırmayın
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #6 Böyle bir indirim çok iyi yedek olarak bile alınabilir ilerleyen zamanlardada bu fiyata görmek zor olabilir.
Böyle bir indirim çok iyi yedek olarak bile alınabilir ilerleyen zamanlardada bu fiyata görmek zor olabilir.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 17 Mart 2022 #7 T15'mi daha iyi bu mu?
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #8 Galiba fiyatı yükselmiş.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 17 Mart 2022 #9 Evil Belief dedi: Son zamlardan sonra bu fiyata hiç düşmemişti diye hatırlıyorum. Alınır. Kutudan Type-C kablo çıkmıyor, şaşırmayın Genişletmek için tıkla... Evet hocam tek eksiği bu, kullanıyorum soruları alabilirim arkadaşlar varsa. 429905 dedi: Böyle bir indirim çok iyi yedek olarak bile alınabilir ilerleyen zamanlardada bu fiyata görmek zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hatta alsam mı demedim değil . Turbox Sevdalisi dedi: T15'mi daha iyi bu mu? Genişletmek için tıkla... Bence bu fiyat bandında rakipsiz. 329 TL için dedim bu arada. CmonDarling dedi: Galiba fiyatı yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki yükselmiş...
Evil Belief dedi: Son zamlardan sonra bu fiyata hiç düşmemişti diye hatırlıyorum. Alınır. Kutudan Type-C kablo çıkmıyor, şaşırmayın Genişletmek için tıkla... Evet hocam tek eksiği bu, kullanıyorum soruları alabilirim arkadaşlar varsa. 429905 dedi: Böyle bir indirim çok iyi yedek olarak bile alınabilir ilerleyen zamanlardada bu fiyata görmek zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hatta alsam mı demedim değil . Turbox Sevdalisi dedi: T15'mi daha iyi bu mu? Genişletmek için tıkla... Bence bu fiyat bandında rakipsiz. 329 TL için dedim bu arada. CmonDarling dedi: Galiba fiyatı yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki yükselmiş...
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #10 xbea dedi: Evet hocam tek eksiği bu, kullanıyorum soruları alabilirim arkadaşlar varsa. Genişletmek için tıkla... Hocam daha öncesinde Haylou T16 model bir TWS satın aldım fakat mikrofonu çok kötüydü iade ettim. Bu cihazda telefonla görüşme, Teams toplantıları, Discord + oyun görüşmeleri yankısız, uğultusuz bir şekilde yapılıyor mu?
xbea dedi: Evet hocam tek eksiği bu, kullanıyorum soruları alabilirim arkadaşlar varsa. Genişletmek için tıkla... Hocam daha öncesinde Haylou T16 model bir TWS satın aldım fakat mikrofonu çok kötüydü iade ettim. Bu cihazda telefonla görüşme, Teams toplantıları, Discord + oyun görüşmeleri yankısız, uğultusuz bir şekilde yapılıyor mu?