OPPO Enco Buds 329 TL!

Hocam mikrofon kalitesi efsane, ANC aktif gürültü engelleme var ve harika çalışıyor. Kullandığım telefon SAMSUNG Galaxy S20 FE ve konuştuğumda araba sesleri filan arkadan hep sesimi bastırabiliyordu şimdi ise sadece arka planda kalıyor. Sesimi asla bastıramıyor. Konuştuğum kişiler sesimi hiç bu kadar net duymadıklarını söylediler. Tavsiye ederim hatta akşama gelecek olan incelemede sizi de etiketlemeyi unutmamaya çalışacağım.
500 TL şu an HB sitesinde gündüz işim vardı isteyemedim akşam inceleyip isterim dedim fiyatı çok artmış.
Hocam sabah ben şahidim 329 TL görünce şok oldum. Ben daha yüksekten almıştım. Şu anki fiyatı aşırı yüksek piyasada 450 TL civarı bulunuyor. İlk defa bu kadar düşük görünce paylaşayım dedim.
@BERWAR hocam GittiGidiyor sitesinde 449 TL üzerine Papara ile alırsanız 428 TL civarına geliyor söyleyeyim dedim.

Son düzenleme:
@xbea 329 TL'den artık bu fiyatlara almam açıkçası. İndirime düşmesini bekleyeceğim.

@212374 Haber verdiğin için teşekkür ederim.

TraTronic 97 modelini daha çok sevdim ama Oppo'ya göre büyük bir eksiği var Bluetoth 5.0 geliyor, Oppo ise 5.2.

5.2 gecikme ve bağlanma olarak 5.0 sürümüne göre daha iyi. Bu beni TraTronic modelinden soğuttu. Yoksa renk olarak, kutu içeriği falan, daha iyi şarj ömrü TT'nin daha çok hoşuma gitmişti.

Telefonunuzda 5.2 desteği var mı hocam? Varsa güzel bir avantaj belirttiğiniz gibi.

Elbette sizin tercihiniz hocam. Şarj konusunda bence gayet iyi 3.5 saat aralıksız kullanımda şarjı %30 düştü sadece. Yani pil ömrü söylenen 6 saatten fazla gibi duruyor.

@xbea TT modelinin gecikme değeri de fazla, biraz incelemelere baktım bu konuda da Oppo daha iyi. Gecikme nasıl sende?
Hocam neredeyse sıfır ki bir de gaming modu var onu açınca gerçekten 80ms oluyor. Ben çok memnunum açıkçası. Oyunda bu modu açınca 1 saniyeden kısa oluyor harika bir deneyim bence. Normalde de taş çatlasın 1 sn sürüyor. Önceki kulakligim 5.0 Bluetooth vardı ve gecikme 2-3 sn arasındaydı bunda ona göre çok kısa.

Son düzenleme:
@xbea TT modeli 420ms ve gaming modu da yok. Telefon da oyun oynayan biri değilim ama gecikmesi kötü olması hoş olmaz elbette yine. En mantıklısı Oppo modelinin indirime girmesini beklemem.
Ayrıca şarkı atlatmak ve geri almak için Oppo da 2 defa basmak gerekiyor, TracTronics modelinde ise bunu 3 defa yapmak lazım. Ekstra iş çıkıyor. Bunlar nedeniyle vazgeçtim, mikrofon kalitesini de beğenmedim.

Kullandığım telefon SAMSUNG Galaxy S20 FE
Bende aynı telefonu kullanıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler hocam. İncelemeyi bekliyorum. Bir daha indirim olursa bir tane alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…