Oppo güvenli bir marka mı?

Tercih meselesi. Benim deneyimlerime göre hiç de uzun ömürlü değil.

Hocam zaten Android bir telefondan (özellikle yeni ise) fazla ömür beklemeyin.
Yani Samsung'la çok alakası yok ayrıca Samsung dediğiniz kadar berbat bir marka da değil.

Bende NOte 9s kullanıcısıyım hiç memnun değilim MIUI çöp o zaman.

Hocam zaten Android bir telefondan (özellikle yeni ise) fazla ömür beklemeyin.
Yani Samsung'la çok alakası yok ayrıca Samsung dediğiniz kadar berbat bir marka da değil.
Ben zaten bunu göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum. Samsung muadillerine göre daha çok arıza çıkaran bir firma.
Bende NOte 9s kullanıcısıyım hiç memnun değilim MIUI çöp o zaman.
Arkadaşım yine ne saçmalıyorsun? Sana sandığın kadar az kişi olmadığını belirtmiştim.

Samsung otoriter gücünü kaybettiği için 2021 model Samsung kullanan pek tanıdığım yok.

Fakat,
2020 model kullanan aşağı yukarı 20 tane arkadaşım vardır ve hiçbiri memnun kalmadı.

Zaten bu neden 2021 yılı gelmesiyle beraber herkesin iyice Samsung'u bırakıp Xiaomi, Oppo, Meizu gibi markalara yöneldiğinin göstergesi.

Yorumları okudum ve ne diyeceğimi bilmiyorum.Oppo'ya güvenilmez diyen mi dersiniz,miui'ın sorunsuz olduğunu söyleyen mi dersiniz,tüm bilgisi eline aldığı cihaz olanlar mı dersiniz vs. vs. Arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi değilseniz lütfen yazmayın,gerek yok.Ana konuya gelirsek oppo güvenilir, büyük bir markadır ancak alınacak cihazın modeli markadan daha önemli.

Bundan önceki cihazımdada böyle oldu yapmadılar öyle öyle kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…