Oppo Reno 5 Lite Fastboot nasıl girilir?

Mehmetxqqq

Decapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar Oppo Reno 5 Lite Fastboot menüsüne nasıl girebiliirim acaba ses kısma açma güç tuşlarının hepsini denedim olmuyor. Sadece recovery moduna giriyor telefon.

İyi günler arkadaşlar Oppo Reno 5 Lite Fastboot menüsüne nasıl girebiliirim acaba ses kısma açma güç tuşlarının hepsini denedim olmuyor. Sadece recovery moduna giriyor telefon.

ADB reboot bootloader ya da Fastboot ile girmeyi deneyin.

Telefon kapalıyken güç tuşuyla ses kapamaya aynı anda basılı kal girer. Girmezse onu başka yöntemlerle sokulması lazım ki o da ücretli programlarla yapılır.

Yok hiçbir şekilde girmiyor bir tane sitede gördüm Oppo telefonlarda Fastboot girilmiyormus herhalde o yüzden olmuyor.

Android olan her cihazda Fastboot modu vardır. Fastboot moduna girmek her cihazda farklı olabiliyor. Ama Android cihazsa girersin. Bazen doğru tuşlara bassanda girmiyor o zaman ücretli programlarla işlem yapılıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı