Oppo Reno 5 Lite nasıldır?

Hocam kapatılabilse de her yerinden reklam fışkıran, yazılımı sorunlu telefon mu alacaksınız?
Böyle bir şey yok dostum. MIUI sürümüyle alakalı tamamen yazılım işi. 12.5.3 kötü mesela ama 12.5.1 sürümü güzel.
 
Merhabalar. Artan fiyatlardan ötürü normalde POCO X3 Pro almayı planlıyordum ancak vazgeçtim. Telefon 5200 TL'ye kadar çıktı. Gözüme Oppo Reno 5 Lite modelini kestirdim. Sizce bu telefon performans olsun, kamera olsun, batarya olsun nasıldır? Performans benim için 2. planda. Genelde kamerasıyla gece çekimleri yapmayı istiyorum. Yani şu anki telefonum gibi geceleri aşırı kumlanma yapmasını istemiyorum. Bu telefon ihtiyacıma göre iyi midir sizce? Kullananlar var mı? Ne düşünüyorsunuz? Bu telefonun fiyat bandında başka bir telefon tavsiyeniz var mı ayrıca?
Profilimde deneyimlerimi paylaştım aklınıza takılan herşey var isterseniz bakın.
 
Hocam ilk çıktığından beri kullanıyorum.
ColorOS arayüzü EMUI ve imui arayüzlerinde daha iyi. Kamerası güzel. 1 saat gibi sürede şarj oluyor ve ben genelde 6-8 saat ekran süresi alıyorum. Şarja yatmadan yatmaya takıyorum. Donma kasma yok mikrofon ve hoparlörleri iyi. Oyun oynamıyorum ama oynayınca 1 tık ısınıyor ama gerçekten fazla hissedilmiyor.
Dün %35 şarjım kalmıştı, ekran süresine baktım, 7 saat gösteriyordu. 4500 mah bataryası var bu telefonun ama çok daha iyi performans gösteriyor. Oyun performansını bilmem, oyun oynamam. Ama günlük işler için gayet yeterli. Seri. Bir kronik sorunu da yok. Temmuz güncellemesi yüklü. Kasım'ı yüklemedim. Her neyse. Sen bilirsin.
Katılıyorum hocam.
 

Geri
Yukarı