Oppo Reno 5 Lite root atma

Katılım
19 Mart 2022
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Oppo Reno 5 Lite telefonum var ve rootlamak istiyorum. Bilgisayarım var. Eğer bilen biri varsa dosyasını atabilir mi? Odin üzerinden yapmayı biliyorum sadece.
 
Açamazsınız, önceki sürümlerde bu mümkündü ama şimdi brom patchi geldi ve hiç bir mediatek oppo modelinin OEM kilidi açılmıyor
 
Fotograf atar misiniz? Emin olalim.

Buyurun hocam.


Hocam burada OEM kilidini açmayı ve TWRP yüklemeyi göstermiş TWRP kurduktan sonra Magisk indirip flashlarsınız root atılmış olur.

Bu biraz fazla karışık hocam ben anlayamadım yanlış bir şey yaparsam gider diye de korkuyorum.

Atabildiniz mi hocam?

Denemedim hocam yemedi.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2023-03-13-21-21-37-69.jpg
    Screenshot_2023-03-13-21-21-37-69.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 97
Merhabalar, konuyu tekrar canlandırıyorum. Oppo Reno 5 Lite cihazıma root atmak için araştırma yapıyorum. Şuan en son sürüm yüklü telefonda. Daha önceki sürümlerde iken, bootloader kilidini açmıştım ama root işlemine cesaret edip devam etmemiştim. Bootloader açık şekilde duruyor, öyle kullanıyorum. Şu an Android 12 güncel yazılım yüklü. Ve cihazdaki yüklü olan yazılım dosyasını bilgisayara da indirdim, boot.img dosyasını extract ettim. Herşey hazır; size danışmak istediğim konu şu; Aşağıda eklediğim adreste Magisk ile root'lama metodu verilmiş. Bu işe yarar mı sizce? Sitede, boot.img dosyasını Magisk ile patch edip tekrar telefona flash'lamayı anlatıyor. Sizce denemeli miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Adres: Root Oppo Reno5 Lite CPH2205 using Magisk Without TWRP
 

Yeni konular

Geri
Yukarı