Oppo Reno2Z vs Oppo Realme 6

oxskorn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu telefonlar arasında kaldım. Kullanım amacım günlük telefon görüşmesi, sosyal medya vs., çok oyun oynamam. Güncellemesi en azından 1-2 sene bitmeyecek cinsten bir şey olması.

Bu Realme serisi sanırım kendi başına bir marka ama Oppo çatısı altında satılıyor. Kullanan arkadaşların memnun musunuz?

Pro versiyonunu da ekledim. Aslında bütçem 3000-3200 civarı ama Pro'daki işlemci de iyi, bilemiyorum. Bu fiyat aralıklarında başka önerebileceiğiniz seçenekler var mı?

Oppo Reno2 Z - Realme 6 Pro - Realme 6 (8 GB) Karşılaştırması - Epey

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark hatta 700müş biraz daha dülüneyim başka arkadaşlarda bu arada yeni fikirler verir belki.

Ben Realme 6'da G90T işlemcisinin olduğunu bilmiyordum, kesinlikle Realme 6 128 GB al F/P bir ürün. Ayrıca işlemcisi nedeniyle 6 Pro′dan daha güçlü bir telefon.

Ben Realme 6'da G90T işlemcisinin olduğunu bilmiyordum, kesinlikle Realme 6 128 GB al F/P bir ürün. Ayrıca işlemcisi nedeniyle 6 Pro′dan daha güçlü bir telefon.
peki alım mecrası olarak nereye önerirsiniz ? amazonda ve hepsiburada da fiyatları uygun duruyor ama garanti kapsamı olsun gönderım yolu olsun en guvenılırı hangısı ?

Bence Oppo 720G ile P90 arasında bazı testlerde fark olsa da P90 oyun için üretilmiş oldugundan ısınma yapmaz ve performanslı ama hangısı tasarımı iyi geliyor ise ona yönel. Ben araştırdım ve Reno 2Z aldım ve cok memnunum not: iPhone 7'den geçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı