Oppo telefon alınır mı?

M.Aurelius

Hectopat
Daha fazla  
Oppo Türkiye'den çekiliyor haberleri var. Oppo A96 almayı düşünüyordum. Sizce alınır mı? Realme de Oppo markası mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oppo Türkiye'den çekiliyor haberleri var. Oppo A96 almayı düşünüyordum. Sizce alınır mı? Realme de Oppo markası mı?

Bende Oppo A91 var 1.5 yılda telefonun şarj soketinde problem çıkmaya başladı tamir ettirmedim böyle kullanıyorum ama PUBG gibi oyunlarda iyi ısınıyor işlemcisi ah MediaTek ah ama yazılımı sağlamdır bataryası iyidir.

Redmi Note 10 Pro daha iyi hocam.
realme 8 düşünüyordum aslında super amoled ve işlemcisi note10 prodan daha iyi. Ama internette satılıyor sadece stoklarda yok mağazalarda. Sıkıntı olur mu Distrübütör garantili diyor ama. Bir de Oppo Realme ayrılmış galiba. Oppo çekilse sıkıntı olur mu ondan da emin değilim.

Ben yaklaşık 3 senedir Oppo kullanıcısıyım harika telefonlar hafif zarif şu an reno5 Lite var PUBG de 60FPS alıyordum ilk aldığımda sonra PUBG güncelleme getirince 50 falan oldu Config kullanıyorum onun haricinde şarjı filan çok iyi gidiyor kamerası manzara fotoğraflarında özellikle çok iyi Pro mod vb güzel telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı