A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 23 Eylül 2024 #1 Merhaba. Babamın Oppo telefonunu yedeklemek istiyorum. Araştırdım ama kendine ait bir yazılım göremedim. Oppo telefonda yedeklemek için hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Yazılımı yoksa sadece kablo ile resim vb. klasörlerini yedekleyeceğim.
Merhaba. Babamın Oppo telefonunu yedeklemek istiyorum. Araştırdım ama kendine ait bir yazılım göremedim. Oppo telefonda yedeklemek için hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Yazılımı yoksa sadece kablo ile resim vb. klasörlerini yedekleyeceğim.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 23 Eylül 2024 #2 Google hesabıyla her şeyi yedekleyebilirsin. Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 23 Eylül 2024 #3 Samsung'un Smart switch yazılımı diğer Android telefonlarda çalışıyordu diye hatırlıyorum deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Samsung'un Smart switch yazılımı diğer Android telefonlarda çalışıyordu diye hatırlıyorum deneyin isterseniz.
KS KS A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 23 Eylül 2024 #4 XPLSG dedi: Samsung'un Smart switch yazılımı diğer Android telefonlarda çalışıyordu diye hatırlıyorum deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece Samsung'a geçiş yaparken işe yarıyor. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Samsung'un Smart switch yazılımı diğer Android telefonlarda çalışıyordu diye hatırlıyorum deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece Samsung'a geçiş yaparken işe yarıyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 23 Eylül 2024 #5 asliara dedi: Bildiğim kadarıyla sadece Samsung'a geçiş yaparken işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Nereye yedeklemek istiyorsunuz verilerinizi? Artı 0 Eksi
asliara dedi: Bildiğim kadarıyla sadece Samsung'a geçiş yaparken işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Nereye yedeklemek istiyorsunuz verilerinizi?
KS KS A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 9 Ekim 2024 #6 XPLSG dedi: Nereye yedeklemek istiyorsunuz verilerinizi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara. Dediğiniz Smart Switch Samsung'lar için çok iyi mesela. Format attıktan sonra o programla tüm uygulama ve ayarları, belgeleri vs geri yükleme yapmıştım. Her markada da vardır dedim ama galiba Oppo'da böyle bir olay yok. noclip dedi: Google hesabıyla her şeyi yedekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yedek almak istiyorum. Son düzenleme: 24 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Nereye yedeklemek istiyorsunuz verilerinizi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara. Dediğiniz Smart Switch Samsung'lar için çok iyi mesela. Format attıktan sonra o programla tüm uygulama ve ayarları, belgeleri vs geri yükleme yapmıştım. Her markada da vardır dedim ama galiba Oppo'da böyle bir olay yok. noclip dedi: Google hesabıyla her şeyi yedekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yedek almak istiyorum.