yurekliisa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #1 Optik sürücüyü söküp yerine ssd takıcamda nasıl yapıcam tam bilmiyorum.
E Emre Sancar Kilopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 397 Makaleler 1 4 Mayıs 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yaraya bilir. Tabi HDD yerine ssd takıcasın fakat benim tavsiyem ssd'yi ana sata girişine takman. Ayrıca notebook modelini belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yaraya bilir. Tabi HDD yerine ssd takıcasın fakat benim tavsiyem ssd'yi ana sata girişine takman. Ayrıca notebook modelini belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #3 Video muazzam çok teşekkürler.
yurekliisa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #4 Samsung NP300E5A-S05TR laptobun modeli optik okuyucunun oraya taksam aynı performansı vermez mi peki? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
Samsung NP300E5A-S05TR laptobun modeli optik okuyucunun oraya taksam aynı performansı vermez mi peki?
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2014 #5 HDD'yi optik sürücü yerine takıp SSD'yi ana sata girişine takarsan daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2014
yurekliisa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 25 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #6 Peki optik sürücüye Hdd'yi takmak için herhangi bi aparat felan lazım mı? Yoksa dvd'yi demirinden söküp takabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2014
Peki optik sürücüye Hdd'yi takmak için herhangi bi aparat felan lazım mı? Yoksa dvd'yi demirinden söküp takabiliyor muyuz?
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #7 Cihazının modeline uygun bir aparat alman gerekli.