Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Kampanya
İlk yararlanan kullanıcıya ücretsiz hizmet sunuyoruz. Hizmete bugün bu saatlerde uygun olanların yararlanmasını tavsiye ederiz. Eğer uygun bir kullanıcı var ise gelsin denesin.
Tamam işte ben istiyorum, benim sisteme yapar mısın? FPS artışını görmek istiyorum.

Advanced System Care bunu da unutma son darbeyi yaparsa açılmayabilir sistem.

Tamam işte ben istiyorum, benim sisteme yapar mısın? FPS artışını görmek istiyorum.
Benimle Discord üzerinden iletişime geç.

Windows hızlandırma için aşağıdaki işlemleri uyguluyoruz:
  • Sistemi zorlayan hizmetleri devre dışı bırakma
  • Başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakma
  • Bazı zamanlanmış görevleri devre dışı bırakma
  • Ayarlar uygulaması üzerinden bazı ayarlar yapma
  • Depolama temizliği
  • Microsoft için gizlilik ile ilgili ayarlamalar
  • Arka planda çalışan uygulamaları düzenleme
Bunun dışında dışarıdan uygulama indirme ve yükleme işlemi yapmıyoruz. Zaten bu yaptıklarımız performansı onlarca kat arttırmak için yeterli.

Evet dolandırıcı. İnternette zaten insanların paylaştığı şeyleri toplayıp satış yapıyor. Yani bir emeği bir hakkı yok. Ücretsiz şey için niye para verelim?

Bırak bu işi emperor. Düşündüğün şeye bak. O zaman internette PC kurma videoları var. Mahalle bilgisayarcısı bilgisayar kuruyor diye dolandırıcı mı? Aynı şey okulda işte hepsinin ücretsizi var hadi yapın o zaman. Yazılım öğrenmek ücretsizde oluyor ama kolay öğrenmek isteyen para verip eğitim alıyor. E biz bedava da yapamaz mıyız?

Mesela bir müşteriniz siz işlemleri yaparken videoya çekse ve sonra yaptiğınız şeyleri ücretsiz olarak insanlarla paylaşsa. Sıkıntı olmaz mı?

Mesela bir müşteriniz siz işlemleri yaparken videoya çekse ve sonra yaptığınız şeyleri ücretsiz olarak insanlarla paylaşsa. Sıkıntı olmaz mı?
Bu hizmeti alan kişinin sistemi zaten yavaş olacak. Bir de ekran çekim uygulaması çalıştırırsa sistem daha da yavaşlar. Bundan dolayı ekran kaydına izin vermiyoruz fakat isterse kamerayla çekebilir.

Para vermek istemeyenlere beleşini bırakıyorum.

Windows 10'da da geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…