Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Hocam deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. @SadeceBirİnsanAHuman hocama da emeğinden dolayı teşekkürler iyi çalışmalar.

Hocam kuzenimin sistemi var Celeron B830 8 GB RAM SSD var Windows 11 kurulu sence o sistem için Windows 11 hata mi? İyi çalışmalar.
Merhaba, çok yorum geldiği için bazı kısımları kaçırdık. Şimdi incelerken fark ettim. Windows 11, bu işlemci için uygun değil. İnternete girerken bile kasmalar meydana gelebilir.

Sonuç olarak mucosoft arkadaşımızın yaptığı işlemler internettekiyle aynı ben araştıramam üşengecim para veririm uğraşsın diyorsanız bu arkadaşa ulaşabilirsiniz.

Hocam deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. @SadeceBirİnsanAHuman hocama da emeğinden dolayı teşekkürler iyi çalışmalar.

Memnun musunuz hocam sıkıntı oldu mu?

Son düzenleme:
Artık konuya senden başkası mesaj atmıyor. Bir mesaj attın, sonra bekledin. Kimse yazmayınca bir mesaj daha mı atmak istedin?

Bence amacın konuyu canlı tutmak olabilir. Çünkü alıntı yaptığın kullanıcı bizden hizmet almadı. Aslında bizim için de faydalı, müşteri sayımız artabilir.

Şu konuyu keyifle izliyorum.

Bu arada optimizasyon hizmeti istiyenler, Ingilizceniz varsa, "Google" denen cok guclu, ucretsiz bir yazilim var. Bilmem belki duymussunuzdur.
Ingilizcesi olmayanlar icinde, "Technopat" denen bir forum varmis. Oradaki arkadaslar cok iyi ben denedim hemen yardimci olurlar.

Yani hocam bence bu iş boş iş benim görüşüm bu. Kat kat onlarca kat vs böyle şeyler yok hocam onlarca kat arttıramazsın. Kendini de yırtsan ağzınla kuş değil kartalda tutsan olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…