Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Bilinmeyen mesaj giriş alanı 2.

Hocam bizim eski bir laptop var. Tam model hatırlamıyorum. Ama sadece 215 mb rami var. Buna neler yapabiliriz ?
W3m ile sosyalde takılabilirmişsiniz... Bende şaşkınım şuan biraz konu dışı / gereksiz mesaj gibi oldu ama... Mesajın gönderildiği cihaza bakın :D

@SadeceBirİnsanAHuman Hocam merhaba, benim sorunum tek bir oyunla ilgili. Forza Horizon 5'i Game Pass üzerinden indirdim. Menüye kadar açılıyor oyun, ayarları falan yapıyorum başla deyince oyundan atıyor. Sistemim;​
  • 5600X​
  • RX 570​
  • 16 GB RAM​
  • MSI B540M Pro-VDH​
  • Samsung 980 1 TB​
Yardımcı olabilirseniz ücreti nasıl olur bunu discord üzerindenmi konuşabiliriz?

@SadeceBirİnsanAHuman Hocam merhaba, benim sorunum tek bir oyunla ilgili. Forza Horizon 5'i Game Pass üzerinden indirdim. Menüye kadar açılıyor oyun, ayarları falan yapıyorum başla deyince oyundan atıyor. Sistemim;​
  • 5600X​
  • RX 570​
  • 16 GB RAM​
  • MSI B540M Pro-VDH​
  • Samsung 980 1 TB​
Yardımcı olabilirseniz ücreti nasıl olur bunu Discord üzerinden mi konuşabiliriz?
Technopat gizli saklı konuşmamızı istemiyor. Eğer gerekirse adresimi paylaşırım.

Log kaydını atar mısın?

Hocam siz Valorant'ta 40 FPS'ten sabit 60-80 arası FPS almamı sağlayın ne isterseniz veririm 😅
Modlu Windows görevi görüyor adam, git ücretsiz Ghost Spectre veya AtlasOS kur devam et.

Zaten böyle şeyler ile abartı FPS artışı olmaz, zorla 60 FPS olur.

Biz daha fazlasını yapıyoruz. Videoda gördüğün buz dağının görünen kısmı gibi. Biz farklı ayarlar da keşfettik. :)
Hocam RAM arttırma programı mı kullanıyorsunuz 🤣

Saçma işler...
Attığınız resimde teknik kısıtlama yazıyor, bu da sizin yaptığınız şey.

Oynayamazsın, en az 4GB ram gerekiyor. Aynı zamanda ekran kartın aşırı kötü. GTA 4 optimizasyon olarak sıkıntılı. Git buraya para vereceğine RAM al en azından biraz daha iyi oyunlar oynarsın.

Ama bu sistemle oynayamazsın.
H-hocam şakaydı...

Adama niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Ama yine de helal olsun, herkese nazik cevap vermiş. Konuyla alakasız o kadar gereksiz mesaj yazılmış. Bu işler de 1 gram bilgisi olmayanlar var, internette hazır ayarı bile korkup, bozarım diye yapamayacaklar var. Hem de internettekinden ekstra ayar yapacağını da belirtmiş. O yüzden öyle kişiler için ideal. Eğer fiyatı gerçekten ''uygun'' ise alan olacaktır. Bir insana kimseyi dolandırmadığı halde dolandırıcı demeniz çok kötü. Burada çöp bir şeye para bile istese dolandırıcı demeye hakkınız yok. Almazsınız olur biter, hayırlı satışlar dilerim hocam.
Hocam hiç mi düşünmediniz o insanlar bu ayarlar yapılırken korkmayacak diye, savunmanız saçma. Üstelik bu adam tasarım eğitimini bile para ile yapıyor ücretsiz rehberler var iken, biz buradaki fiyat/performans saçmalığına değiniyoruz.

Son düzenleme:
Hocam RAM arttırma programı mı kullanıyorsunuz? 🤣
Saçma işler...

Hocam hiç mi düşünmediniz o insanlar bu ayarlar yapılırken korkmayacak diye, savunmanız saçma. Üstelik bu adam tasarım eğitimini bile para ile yapıyor ücretsiz rehberler var iken, biz buradaki fiyat/performans saçmalığına değiniyoruz.
Öncelikle başkalarıyla saygılı olmayı öğren. Ayrıca biz fiyat paylaşmadık. Bundan dolayı fiyat performans saçmalığından bahsedemezsin.

Öncelikle başkalarıyla saygılı olmayı öğren. Ayrıca biz fiyat paylaşmadık. Bundan dolayı fiyat performans saçmalığından bahsedemezsin.
Saygı gösterilmeyecek şeye saygı gösterilmez, sen tüm erkekler ölsün diyen birisine saygı gösteriyor musun, veya kadınlar ölsün diyen birine? He gösteriyorsan o senin sorunun. Üstelik fiyat performanslık bir şey yok, yani fiyat bölümü olmayacak bir ürün bu ki bu saçmalıktan bu şekilde bahsedebilirim.

32 GB RAM indir 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı