Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Hayır, senin insanları dolandırmaya çalışman dalga geçilmek için bir neden.
Bu mantıkla aşağıdakiler de dolandırıcıdır.

- Grafik tasarım (Yapay zeka veya şablon ile ücretsiz ve kolayca yapılabiliyor.)
- Stok görsel (8K bedava görsel dağıtan pek çok kaynak var.)
- Araba yıkama (Arabaya su ve sabun döküp yıkamayan da ne bileyim.)
- Yemek siparişi (İnsanlar evden kendi yemek yapsın.)
- Bug tester (Ne gerek var? Yazılımcı kendi kontrol etsin.)

@SadeceBirİnsanAHuman Hocam indirdim oyunu nasıl oldu bilmiyorum herhalde oyun güncelleme falan aldı açıldı oynuyorum şu an. Yardımınıza gerek kalmadı sağ olun.
Rica ederiz, iyi akşamlar.

Buraya yazmasan çözülmeyecekti, biz daha işlem yapmadan sorun çözüldü. Tabii bu işin şakası. :)

Hocam siz Valorant'ta 40 FPS'ten sabit 60-80 arası FPS almamı sağlayın ne isterseniz veririm 😅
Valorant'ta 40 FPS'ten sabit 60-80 arası bir FPS almanız arada hiç bir fark yaratmaz. En az 120 sabit almanız lazım ki düzgün oynayın. Yoksa işkence.

Merakımdan soruyorum, web sitesi optimizasyonunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz hocam? :D

Node.js/http kullanan birine sen Apache geç falan mı diyeceksiniz? (!)
Bir web site geliştiricisi olarak bunu bende merak ediyorum.

Bir web site geliştiricisi olarak bunu bende merak ediyorum.
Yüksek ihtimal sizden daha az bilgim var çünkü bu işi bir hobi olarak yapıyorum ancak bildiğim bir şey var: Bu tarz projelerde server altyapısını bilmeden direkt bunu yapabiliriz demesi bana pek mantıklı gelmiyor. Zira piyasada hepsi yaygın olarak kullanılmasa da tonlarca sunucu altyapısı var.

Tabii ki öyle bir şey demiyoruz.

Anca dalga geç, saygın olmasın.
:D

Hocam iyi de Web sitesi optimizasyonu demişsiniz, biraz açar mısınız?

Tabii ki öyle bir şey demiyoruz.

Anca dalga geç, saygın olmasın.
Ne diyorsunuz peki? Hayır yani ben 5000 satırlık express sunucusu hazırlasam tek bir dosyada, her şey karmakarışık olsa bir sürü optimizasyon sorunu olsa debug olmasa siz bunu nasıl optimize edeceksiniz? Nasıl iyi hale getireceksiniz? O kadar bilgili biriyseniz neden bu işi yapıyorsunuz, gidin tecrübenizi büyük şirketlerde çalışan olmakla harcayın.

Biz böyle bir söz söyledik mi?
İlk vaatiniz:

Çözüm bizde!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı