Modlu Windows kurulunca zaten bunların hepsi otomatik olarak yapılmış şekilde geliyor.
Katılıyorum.
Modlu Windows kurulunca zaten bunların hepsi otomatik olarak yapılmış şekilde geliyor.
W3m ile sosyalde takılabilirmişsiniz... Bende şaşkınım şuan biraz konu dışı / gereksiz mesaj gibi oldu ama... Mesajın gönderildiği cihaza bakınHocam bizim eski bir laptop var. Tam model hatırlamıyorum. Ama sadece 215 mb rami var. Buna neler yapabiliriz ?
Technopat gizli saklı konuşmamızı istemiyor. Eğer gerekirse adresimi paylaşırım.@SadeceBirİnsanAHuman Hocam merhaba, benim sorunum tek bir oyunla ilgili. Forza Horizon 5'i Game Pass üzerinden indirdim. Menüye kadar açılıyor oyun, ayarları falan yapıyorum başla deyince oyundan atıyor. Sistemim;Yardımcı olabilirseniz ücreti nasıl olur bunu Discord üzerinden mi konuşabiliriz?
5600X RX 570 16 GB RAM MSI B540M Pro-VDH Samsung 980 1 TB
Hocam pardon ama log kaydı nasıl atıcam ? Ayrıca silmiştim oyunu yeniden indireyim allahtan internetim 75 mbit.Technopat gizli saklı konuşmamızı istemiyor. Eğer gerekirse adresimi paylaşırım.
Log kaydını atar mısın?
Forza Horizon 5 oynamadım ama oyun çöktükten sonra log kaydı oluşmalıdır. İnternetten araştırmalısın.Hocam pardon ama log kaydı nasıl atacağım? Ayrıca silmiştim oyunu yeniden indireyim Allah'tan internetim 75 Mbit.
Modlu Windows görevi görüyor adam, git ücretsiz Ghost Spectre veya AtlasOS kur devam et.Hocam siz Valorant'ta 40 FPS'ten sabit 60-80 arası FPS almamı sağlayın ne isterseniz veririm![]()
Hocam RAM arttırma programı mı kullanıyorsunuzBiz daha fazlasını yapıyoruz. Videoda gördüğün buz dağının görünen kısmı gibi. Biz farklı ayarlar da keşfettik.![]()
Attığınız resimde teknik kısıtlama yazıyor, bu da sizin yaptığınız şey.
H-hocam şakaydı...Oynayamazsın, en az 4GB ram gerekiyor. Aynı zamanda ekran kartın aşırı kötü. GTA 4 optimizasyon olarak sıkıntılı. Git buraya para vereceğine RAM al en azından biraz daha iyi oyunlar oynarsın.
Ama bu sistemle oynayamazsın.
Hocam hiç mi düşünmediniz o insanlar bu ayarlar yapılırken korkmayacak diye, savunmanız saçma. Üstelik bu adam tasarım eğitimini bile para ile yapıyor ücretsiz rehberler var iken, biz buradaki fiyat/performans saçmalığına değiniyoruz.Adama niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Ama yine de helal olsun, herkese nazik cevap vermiş. Konuyla alakasız o kadar gereksiz mesaj yazılmış. Bu işler de 1 gram bilgisi olmayanlar var, internette hazır ayarı bile korkup, bozarım diye yapamayacaklar var. Hem de internettekinden ekstra ayar yapacağını da belirtmiş. O yüzden öyle kişiler için ideal. Eğer fiyatı gerçekten ''uygun'' ise alan olacaktır. Bir insana kimseyi dolandırmadığı halde dolandırıcı demeniz çok kötü. Burada çöp bir şeye para bile istese dolandırıcı demeye hakkınız yok. Almazsınız olur biter, hayırlı satışlar dilerim hocam.
Öncelikle başkalarıyla saygılı olmayı öğren. Ayrıca biz fiyat paylaşmadık. Bundan dolayı fiyat performans saçmalığından bahsedemezsin.Hocam RAM arttırma programı mı kullanıyorsunuz?
Saçma işler...
Hocam hiç mi düşünmediniz o insanlar bu ayarlar yapılırken korkmayacak diye, savunmanız saçma. Üstelik bu adam tasarım eğitimini bile para ile yapıyor ücretsiz rehberler var iken, biz buradaki fiyat/performans saçmalığına değiniyoruz.
Saygı gösterilmeyecek şeye saygı gösterilmez, sen tüm erkekler ölsün diyen birisine saygı gösteriyor musun, veya kadınlar ölsün diyen birine? He gösteriyorsan o senin sorunun. Üstelik fiyat performanslık bir şey yok, yani fiyat bölümü olmayacak bir ürün bu ki bu saçmalıktan bu şekilde bahsedebilirim.Öncelikle başkalarıyla saygılı olmayı öğren. Ayrıca biz fiyat paylaşmadık. Bundan dolayı fiyat performans saçmalığından bahsedemezsin.
Benim kendi hizmetimi paylaşmam dalga geçilmek için bir neden mi?Saygı gösterilmeyecek şeye saygı gösterilmez, sen tüm erkekler ölsün diyen birisine saygı gösteriyor musun, veya kadınlar ölsün diyen birine?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.