Optimum Mode 1280x1024 hatası

"Gelişmiş başlangıç" ile bilgisayarınızı başlatın. Yani güvenli mod, ağda güvenli mod seçenekleri olan kısmı gelin. Windows 7 kullanıcıları F8 ile buraya gelebilmekteydi. Ardından "Düşük çözünürlüklü videoyu (640x480) etkinleştir"i seçip bu şekilde oturmu açman oradan ideal çözünürlüğü seçip kaydetmen tekrardan normal oalrak bilgisayarını açman.

Bu işlemlerden sorna son durumu bildirin.

"Gelişmiş başlangıç" ile bilgisayarınızı başlatın. Yani güvenli mod, ağda güvenli mod seçenekleri olan kısmı gelin. Windows 7 kullanıcıları F8 ile buraya gelebilmekteydi. Ardından "Düşük çözünürlüklü videoyu (640x480) etkinleştir"i seçip bu şekilde oturmu açman oradan ideal çözünürlüğü seçip kaydetmen tekrardan normal oalrak bilgisayarını açman.

Bu işlemlerden sorna son durumu bildirin.

Dediklerinin Hepsini yaptım ama Yine aynı hatayı veriyor başka monitor taktım hayla hata veriyor
Not: şuan monitor acık ama ekran kartı yok yazıyor dxdiag ta ekran kartını tanıttığımda hata geliyor

Ekran çözünürlüğünü adım adım yükseltmeyi deneyin, son çözünürlük haricinde hata verdiği bir çözünürlük var mı öğrenmiş oluruz ve yukarıda denildiği gibi frekansı düşürün 60 hertz yapın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı