Acer Nitro ED270X 27” 240Hz 1ms (HD... |
![]() |
![]() |
Arada kaldım hangisi daha iyi performans verir (3060 Tİ, i7 10700)
Curved 27 inç tercihim bütçe 2.5 k
![]() |
![]() |
2500Tam bütçe nedir?
Biraz arttırabilirsen:
Öneriniz için Teşekkür ederim ama G-sync veya Adaptive olan bir monitör önerebilirmisinizBiraz arttırabilirsen:
![]()
Odyssey G5 27" QHD 2K 1ms 144Hz Freesync HDR10 1000R Kavisli VA Gaming Monitör
Samsung Odyssey G5 27" QHD 2K 1ms 144Hz Freesync HDR10 1000R Kavisli VA Gaming Monitör Shop Samsung’da! Samsung marka Kavisli Monitör ürününü Samsung Türkiye Garantisi ile satın almak için tıklayın!shop.samsung.com
Öneriniz için Teşekkür ederim ama G-SYNC veya Adaptive olan bir monitör önerebilir misiniz?
Bununla açabilirsiniz, sorun olmaz.
Bu 144 Hz diğerleri 165 Hz fark eder mi?
hangisini önerirsinizNiye fark olmaz kim diyor , maalesef ki fark var 3 tane g sync var(gsync uyumlu monitor olanını kullanıyordum Fallout 4 Nvidia optimize ayarlar 2k ultra ayar 72 FPS) g sync monitör 2k ultra ayar Nvidia optimize Fallout 4 100 FPS aynı ayarlar aynı PC , 2 defa optimize ediyor g sync uyumlu olanlar da ekran titreme , input lag , sahte ölü piksel benim bildiklerim , g sync monitörler de bu tip sorunlar yok kendim bizzat bu sorunları yaşadım ve monitör ü değiştirince öğrendim , o yüzden fark var can,lar yok diye iddia etmek yazılımsal bir gerçeği ortadan kaldırmaz. Zaten onun için gsync uyumlu Nvidia ya ya göre ucuz , gsync orta derece gsync ultimate eh işte aç kalmayacak kadar kazanıyoruz.
![]() |
![]() |