Ordu'da 14 yaşındaki çocuk ailesini öldürdü

Bu üzücü haber ordudan 14 yaşındaki çocuk ailesiyle fındık toplamaya giderken tartıştı ve tartışma gittikçe büyüdü sonra çocuğun annesi ve babası abisi ve anneannesini fındık toplarken babasının silahıyla annesini anneannesini babasını ve abisini vurdu ve daha çok şaşırtansa babası polisti annesi ve anneannesi olay yerinde hayatını kaybetti abisi ise ambulansta hayatını kaybetti babasının ise durumu ağır bu haberi ilk duyduğumda gözlerim dolmuştu sen nasıl aileni öldürürsün bir tartışma yüzünden yahu ve silahı nasıl buldun her neyse çocuğun en ağır ceza alması dileğiyle.
Sizin düşünceleriniz neler.
Bu linkte çocuğun ifadesi yer almakta.
 
sonra çocuğun annesi ve babası abisi ve anneannesini fındık toplarken babasının silahıyla annesini anneannesini babasını ve abisini vurdu ve daha çok şaşırtansa babası polisti annesi ve anneannesi
Şurayı 3 defa okudum. Virgül denen şey icat edileli çok oldu kardeş niye kullanmadın?:D
 
Silahları, çocukların erişemeyeceği bir yerde saklamak gerekiyor. Sen silahı yanında gezdirip bir de boş bir yerde bırakıyorsan; kusura bakmada başına geleceği kabullenmiş olursun. O silahı ya güvenli şekilde bir kutuda yanından ayırmadan taşıyacaksın ya da çocuğun erişemeyeceği bir yerde olacak.

14 yaşındaki bir çocuk silahın güvenliğini açıp ağzına mermi verip tüm aileyi öldürebilecek derecedeyse daha önce silah kullanmıştır zaten. Yine iş aileye düşüyor yani. 14 yaşındaki çocuk bazı şeyleri idrak etmeyebilir. Allah rahmet eylesin ne diyelim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı