Ordu'da 14 yaşındaki çocuk ailesini öldürdü

Bu üzücü haber ordudan 14 yaşındaki çocuk ailesiyle fındık toplamaya giderken tartıştı ve tartışma gittikçe büyüdü sonra çocuğun annesi ve babası abisi ve anneannesini fındık toplarken babasının silahıyla annesini anneannesini babasını ve abisini vurdu ve daha çok şaşırtansa babası polisti annesi ve anneannesi olay yerinde hayatını kaybetti abisi ise ambulansta hayatını kaybetti babasının ise durumu ağır bu haberi ilk duyduğumda gözlerim dolmuştu sen nasıl aileni öldürürsün bir tartışma yüzünden yahu ve silahı nasıl buldun her neyse çocuğun en ağır ceza alması dileğiyle.
Sizin düşünceleriniz neler.
Bu linkte çocuğun ifadesi yer almakta.
 
Kırsalda maalesef böyle olaylar oluyor, o çocuk eminim o silah ile çok atış yapmıştır.
Çok üzücü bir durum ailelerinin halini düşünemiyorum,
haberi önceden okumuştum çocuğun bir Mazerite'de yok, fındık topla diye zorlamışlar,
çocukta silahı alıp tüm ailesine sıkmış.
Malesef ülkemizde silah kullanmak bir gurur kaynağı gibi görünüyor.
 
Ahlak öğretilmemiş bir çocuk. Buluğ çağına girdikten sonra yapılan bütün amellerden sorumlu olunduğunu düşünecek olursak rabbim bu çocuğa hidayet versin diyorum daha da bir şey diyemem.
 
Arkadaşlar bunun şakası olmaz. İftirada atamazsınız. Belki çocuğun psikolojik sorunları vardır. Nereden bilebilirsin? Lütfen işin aslını bilmeden sallamayın.
 
Kırsalda maalesef böyle olaylar oluyor, o çocuk eminim o silah ile çok atış yapmıştır.
Çok üzücü bir durum ailelerinin halini düşünemiyorum,
haberi önceden okumuştum çocuğun bir Mazerite'de yok, fındık topla diye zorlamışlar
Çocukta silahı alıp tüm ailesine sıkmış.
Malesef ülkemizde silah kullanmak bir gurur kaynağı gibi görünüyor.
Nispeten kırsal bir alanda büyüdüm, saçma atan bir tüfekle balkondan rastgele ateş ediyordum. O zaman 7-8 yaşındaydım ve tüfekte mermi olmadığını biliyordum. Çok sık ava gittik, evimizde ayrıca "Hatsan" marka yivli bir av tüfeği vardı. Babam tüfeklerin nasıl kurulacağını ve nasıl kullanılacağını öğrendiğimi gördüğünde mermileri saklamıştı. Yani kırsal bir alanda bunun olması normal.
 

Geri
Yukarı