Ordu'da 14 yaşındaki çocuk ailesini öldürdü

Bu üzücü haber ordudan 14 yaşındaki çocuk ailesiyle fındık toplamaya giderken tartıştı ve tartışma gittikçe büyüdü sonra çocuğun annesi ve babası abisi ve anneannesini fındık toplarken babasının silahıyla annesini anneannesini babasını ve abisini vurdu ve daha çok şaşırtansa babası polisti annesi ve anneannesi olay yerinde hayatını kaybetti abisi ise ambulansta hayatını kaybetti babasının ise durumu ağır bu haberi ilk duyduğumda gözlerim dolmuştu sen nasıl aileni öldürürsün bir tartışma yüzünden yahu ve silahı nasıl buldun her neyse çocuğun en ağır ceza alması dileğiyle.
Sizin düşünceleriniz neler.
Bu linkte çocuğun ifadesi yer almakta.
 
Sanırım piskolojik sorunları vardı, veya çok fazla ergenlik tripi vardı. Gerçekten çok kötü birşey sen nasıl seni bu zamanlara kadar getirenlerin canına kıyarsın...
 
@cinar_yasarrr çocuk ailesi tarafıından psikolojik baskı görüyormuş ifadesinde öyle diyor ama bunun çok çözümü var iken nasıl aileni öldürürsün suç sadece çocukta değil ailesinde de var.
 
Bence çocuk aşırı davranmış veya olayın daha derin bir tarafı var. Bu yıl liseye geçtim. O yaşta her ne kadar "çocuk" sayılıyor olsan bile neyin ne olduğunu anlıyorsun.
İdrak ettiğini varsaysak bile orada o silah olmasa en fazla ne yapacak ailesine? Silah olduğu için böyle bir şey yapabildi zaten. Ona silah kullanmayı öğretip silahı dolu ve güvenliksiz bırakan kişi de ailesi. Çocukta da tabii bir suç var ama büyük sorun ailede.
 
@cinar_yasarrr çocuk ailesi tarafıından psikolojik baskı görüyormuş ifadesinde öyle diyor ama bunun çok çözümü var iken nasıl aileni öldürürsün suç sadece çocukta değil ailesinde de var.
Tamam da piskolojik baskı olarak ne yapmışlar ki? Yani ne kadar kötü davranırlarsa da davransınlar sonuçta o senin ailen. Zamanında seni besleyip büyütmüşler. Nedense ailesini falan öldüren herkes hep piskolojik baskıya atıyor suçu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı