Organ bağışı yapmak mantıklı mı?

hayta kardeş

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h
ddr5 8*2
rtx4050

s24 ultra galaxy buds 2
Öncelikle merhaba, organ bağışı yapacağım, ölümden sonra organ bağışı diye bir şey var 18 yaşındayım. Aileme bu durumu haber vermeyeceğim, sadece öldüğümde haberleri olacak sizce mantıklı bir karar olur mu? Organ bağışı mantıklı ama aile konusunu hala düşünmekteyim. Fikrinizi isteyeceğim.

Öncelikle merhaba, organ bağışı yapacağım, ölümden sonra organ bağışı diye bir şey var 18 yaşındayım. Aileme bu durumu haber vermeyeceğim, sadece öldüğümde haberleri olacak sizce mantıklı bir karar olur mu? Organ bağışı mantıklı ama aile konusunu hala düşünmekteyim. Fikrinizi isteyeceğim.
Öldüğünde başkalarına can olacaksın, mantıklı, ayrıca taşımada hafiflik sağlar diye şuraya kara kara bir mizah bırakayım.

Üzülürler annene babana söylemen lazım.Sen öldüğünde seni kim yıkıyacak,defnedicek annen baban onun için kafana göre iş yapma.Onların onayı varsa onlara göre hareket et tavsiyem.

Söylemek istemiyorum bir yandan hocam çok karışık zaten kafam öldükten sonra haberleri olsun bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

Sen bilirsin ama ailenin görüşü dini inanışı da önemli. Türkiye de işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama karşı çıkabilirler. Bence otur konuş izinlerini al.

Organ bağışında aile onayı önemli diye biliyorum. Ben bağışlarken tekrar tekrar sordular. Organlarımın ölmesi halinde kadavra olarak bile bağışlanabilmek istiyordum ama ailem organ bağışına izin verirken kadavraya izin vermedi maalesef.

Kesinlikle mantıklı. Öldükten sonra bile başka insanlara umut olabileceksiniz. Eğer dini inancınız var ise bu sanırım çok büyük sevap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı