Hocam ben sizin bu hatayı çözdüğünüz videonuzu izledim fakat procces monitör ile aldığım rapor dosyasını nasıl buraya göndereceğimi bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Hocam 2013 olanı yükledim, kurdum. Fakat 2015 kurulum bir ya da daha fazla sorun nedeni ile başarısız oldu.
0x80070666- bu ürünün başka bir sürümü zaten yüklü diyor.
Yazım kurallarına dikkat ederseniz iyi olur. Şimdi tekrar benim yukarda verdiğim iki linki indirip kurulumları yapın ve tekrar programı açın. Açılmadıysa yeni rapor paylaşın.
Öncelikle Merhaba,
Forumda tesadüfen konunuzu gördüm ve üye oldum usb disk hatam için çözüm ararken.
Oyun kurulumu ve geliştirme projelerim var bu esnada sürekli bu hatayı aldım ve sizler gibi birçok yol denedim fakat kesin bir çözüme ulaşamadım ve kendim arayışa başladım.
Muhtemelen sorun arkadaşların belirttiği gibi Visual C++ Güncellemeleri ile alakalı genelde windows sistemimizi tam anlamı ile tüm güncellemeleri yapmıyoruz bundan da kaynaklı olabilir yada windows tarafından ön görülemeyen bir hatada olabilir şuan inanın hiç emin olamadım Neyse ben çözümümü bu şekilde buldum umarım sizde de çalışır.
Bu dosya içerisindekiler işletim sisteminize göre kendi dosyalarınız ile değiştirmenizdir.
64 Bit bir sistem kullanıyorsanız C:/windows/SysWow64 İçerisinde atmanız.
32 Bit bir sistem kullanıyorsanız C:/windows/system32 İçerisine atmanız gerekmektedir.
Windows sisteminizde Administrator hesabı ile işlem yapmayı unutmayınız aksi takdirde dosyaları aktaramazsınız yetkili olmadığınız için.