Çözüldü Origin Açılıp Kapanma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll silin aşağıdaki paketi kurun, olmazsa tekrar rapor paylaşın.

Sorunu çözdüm fakat o şekilde değil. HDD birkaç farklı yerden bad sector verip bozuldu. :D HDD değiştirip yüklediğimde sorunsuz çalıştı. Yardımlarınız için teşekkürler.
Cevabın için teşekkür ederim bu hatayla iki üç aydır uğraşıyorum herhalde ea destek beni pek sevmedi hiç bir şekilde geri dönüş alamadım onlardan.
Ticket aracılığı ile iletişim kurmayın, canlı destek ile bağlanın. Sorununuzu canlı en altta bulunan "Contact us" kısmından çözebilirsiniz.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll silin aşağıdaki paketi kurun, olmazsa tekrar rapor paylaşın.

Sorunu çözdüm fakat o şekilde değil. HDD birkaç farklı yerden bad sector verip bozuldu. :D HDD değiştirip yüklediğimde sorunsuz çalıştı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Selamlar. Origin'ın kendi kendine açılma sorununu nasıl çözdünüz? FIFA 19 Online oynarken kendi kendine açılıyor ve oyun da maçtan atıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sorunu nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı