CraxyEevee
Decapat
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dllsilin aşağıdaki paketi kurun, olmazsa tekrar rapor paylaşın.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
The Visual C++ Redistributable Packages install run-time components that are required to run C++ applications that are built by using Visual Studio 2013. For an updated version of these redistributable packages, see KB 3138367.www.microsoft.com
https://help.ea.com/en/origin/origin/ buradan desteğe başvurmanızı tavsiye ederim. Benim de buna benzer bir problemim olmuştu ve destek sorunumu çözmüştü.
Ticket aracılığı ile iletişim kurmayın, canlı destek ile bağlanın. Sorununuzu canlı en altta bulunan "Contact us" kısmından çözebilirsiniz.Cevabın için teşekkür ederim bu hatayla iki üç aydır uğraşıyorum herhalde ea destek beni pek sevmedi hiç bir şekilde geri dönüş alamadım onlardan.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
C:\Windows\System32\MSVCR120.dll silin aşağıdaki paketi kurun, olmazsa tekrar rapor paylaşın.C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dllsilin aşağıdaki paketi kurun, olmazsa tekrar rapor paylaşın.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
The Visual C++ Redistributable Packages install run-time components that are required to run C++ applications that are built by using Visual Studio 2013. For an updated version of these redistributable packages, see KB 3138367.www.microsoft.com
Sorunu çözdüm fakat o şekilde değil. HDD birkaç farklı yerden bad sector verip bozuldu.HDD değiştirip yüklediğimde sorunsuz çalıştı. Yardımlarınız için teşekkürler.
Şu an bende de var nasıl yaptınız ?Selamlar. Origin'ın kendi kendine açılma sorununu nasıl çözdünüz? FIFA 19 Online oynarken kendi kendine açılıyor ve oyun da maçtan atıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Sorunu nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.