Origin battlefield 3 oyunu yedekleme

ArmegedonTeam

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2014
Mesajlar
30
Yer
Condor
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Battfield 3 oyununu orijinde ücretsiz bir şekilde indirdim. Fakat bir sorum var. Steam de çok rahatlıkla oyunları yedekleyebiliyorum fakat orijinde bu özellik varmı daha önce kullanmadım. Varsa nasıl yapabilirim. Dosya boyutu 19gb. Bilgisayarıma format atacağım yakında. Oyunu harici hdd yükleyeceğim. Bir sorun olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de merak ediyorum. Yeni bilgisayar alacağım. Ve originde "My Games" Sekmesinde duruyor. Büyük ihtimalle hesabınla başka bilgisayar ile girersen gene orda olur. Çünkü bir ara Fifa 14 Demo indirdim. Başka bilgisayar ile hesabıma girdiğimde Fifa 14 Demo gözüküyordu.
 
O zaman oyunu tekrardan indirmek gerekir. Çok büyük sıkıntı. Steam de çok rahatlıkla oyunları yedekleyebiliyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yedekleme özelliği yok. O yüzden bu yöntemi geliştirdik:

Origin oyun yedekleme rehberi

Yedekleme özelliği gelsin diyorsanız Origin ara sıra karşınıza bir anket çıkartır. Orada 1 ila 10 arasında noktalar var. Oradan 1'i seçin. Sonra da pencerenin içinde "Backup Feature" yazın ve Submit deyin. Origin böylece ileride bu özelliği ekleyecektir.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı