Origin tepki vermeme sorunu

Karann

Decapat
Merhabalar. İki gündür uğraşıyorum, önce "uygulama başlatılamadı 0xc00007b" hatası aldım ancak Technopat'taki rehberle hallettim. Bu sorunu çözdükten sonra Origin'i açtığımda tepki vermemeye başladı. Procces monitörden bir çok hata alıyorum ama DLL hatası değil. Ne yapmam gerek?

Rapor gönderin.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
C:\Windows\System32\MSVCR120.dll
Bu dosyaları silin ve verdiğim paketleri yükleyin eksiksiz şekilde.

Dediklerinizi yaptıkdan sonra msvcp140.dll bulunamadı problemi çıktı. msvcp140.dll'yi de silip tekrardan dediğiniz paketleri yükleyeceğim.
Öncellikle desteğiniz için teşekkür ederim. Msvcr120.dll'leri sildikden sonra bilgisayardaki tüm Microsoft Visual'ları silip 2013 ve 2015'i indirdim ancak syswowda msvcr140.dll'yi ikisi de bilgisayara eklemedi. Ben de 32 bitlik msvcr140.dll'yi internetten indirip syswow'a attım. Bu şekilde sorun çözüldü, konuyu kitleyebilirsiniz. Ama benim anlamadığım 2013 ve 2015 Visual'ları neden msvcr140.dll'yi eklemiyor bilgisayara?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanıza göre iş yapmamalısınız.
Başka bir hata verdiğinde tekrar rapor atmanız gerekiyordu. Sağdan soldan indirdiğiniz DLL'leri sisteme atmayın kesinlikle.
O DLL'yi ekliyor siz eksik bir şey yapmıştırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…