Çözüldü Origin'de Steam hesabı bağlama sınırı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar iyi günler. Orgin hesabımda yeni aldığım FIFA22 ve iade ettiğim Battlefield 1 gözüküyordu bende bu hesabın Steam ile bağlantısını kesip yeni hesap oluşdurdum. Artık Battlefield 1 gözükmüyor yalnızca FIFA 22 var. Sizce Rockstar Games de olduğu gibi Orgin'de hesap bağlama liminti var mı?

Mantık olarak bire bir bağlanma oluyor platformda burada da öyle olduğunu düşünüyorum ama istisnai bir durum var mıdır bilemiyorum.

Hayır, diğer hesapla bağlantıyı kestiğiniz sürece başka bir hesapla bağlayabilirsiniz bunun için bir sınır yok.

Oyuna girmeye çalıştığınızda satın almanızı isteyecektir.

Teşekkür ederim zaten battleflied 1 oynamak istemiyorum :D hesap bağlama sınırı olmaması beni mutlu etti. Eski hesabımın bağlantısını kestim. Yeni hesabıma giriş yaptım ve oyunu açtığımda otomatik olarak bağlandığnı gördüm Steam hesabımın.
2.soru

Hayır, diğer hesapla bağlantıyı kestiğiniz sürece başka bir hesapla bağlayabilirsiniz bunun için bir sınır yok.

Oyuna girmeye çalıştığınızda satın almanızı isteyecektir.

Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum şimdi tekrardan kontrol ettiğimde hesap bağlantısını kaldır yerinde 23-08-2022 tarihine kadar kaldıramazsınız diyor bu sürenin artması söz konusu olabilir mi hesap değiştirdiğim için 5 aydan 10 aya çıkması gibi?

Son düzenleme:
Cevabınız için tekrar teşekkür ediyorum şimdi tekrardan kontrol ettiğimde hesap bağlantısını kaldır yerinde 23-08-2022 tarihine kadar kaldıramazsınız diyor bu sürenin artması söz konusu olabilir mi hesap değiştirdiğim için 5 aydan 10 aya çıkması gibi?

Kendim 2 kere değiştirdim hiç dikkat etmedim oraya, güvenlik için olabilir. Artacağını sanmıyorum, fakat denemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı