Origindenden oyun indirmek

yidar

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2012
Mesajlar
53
Orginden hesabım var vede orginde bir oyunum var. Bilgisayarıma format attım tekrar origini kurdum. Oyunu indirirken durdurma butonu da mevcut, yalnız oyun inerken internetim kesildi 1 dakika gibi. Oyunu ben de pause yaptırdım, gelince devam tuşuna bastım, indirmeye kaldığı yerden devam etti. Sonunda indirme bitince oyun Playı çıktı ve de girebildim. Böyle olmakla kesip başlatmakla dosyalarda sorun olmuş olabilir mi? Olsa idi oyun açmazdı diye düşünüyorum. Oyun ismi de fifa 2012. Kesilinceye kadar yüzde 91 yüklemişti. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ali Bey İnşaallah artık sitenizi sık sık ziyaret edcem dünkü soruma cevap alamasaydım bilgisayarıma format atacaktım yanlış kuruldu diye. Ama sizin cevabınız beni formattan kurtardı. Tekrar teşekkür ederim. Ayrıca bu siteyi Recep bey sayesinde tanıma fırsatım oldu. Recep bey benim için çok değerlidir ve de çok bilgileri onun sayesinde öğrenen. Artık sitenizi ilgi ile takip edecem.
 
Bu kadar ufak konular için format atmayın. Oyunu silip yeniden kurmak olası sorunları çözecektir. Zaten bu tür dijital platformlar dosyaları indidirken MD5 kontrolü yaparlar. Ufak bir bağlantı kesilmesi ile dosyalar bozulmaz... Zaten tek bir dosya inmez. Oyunnu dosyaları parça parça iner...
 

Geri
Yukarı