Orijinal El Capitan imajı nereden bulunur?

Anladım. Size gönderdiğim makaleyi incelediniz mi? En sağlıklı yükseltme kendi sitesinden yapılan güncellemedir. Lütfen Mesai Saatleri içerisinde Apple Destek ile görüşünüz.

Late 2008 maalesef Mojave desteklemiyor farklı yollardan kurulum yaptım ilgileneceklerini sanmıyorum. HDD ile kurulum yaptığımda hiçbir şekilde çökme olmuyor ama Samsung EVO ile kurulum yaptığımda sistem 2 günde 1 çöküyor. SSD'den şüphelendiğim için birde orjinal imajla deneyeceğim.
Anlattığına göre SSD'de sorun olabilir. Elindeki SSD'yi Windows olan bir PC'ye takma şansın var mı ? Varsa kısa bir kaç adım önereceğim.

Anlattığına göre SSD'de sorun olabilir. Elindeki SSD'yi Windows olan bir PC'ye takma şansın var mı ? Varsa kısa bir kaç adım önereceğim.
Şimdi El Capitan kurulumu başlattım hocam siz ne yapacağımı anlatırsanız yine çökme olursa hemen masaüstüne bağlayıp dediklerinizi yapayım.
20190516_235806.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aracı yükle. Healt kısmından, benchmark ve eror scan taraması yapıp görsellerini paylaşın.
Şuan El Capitan stabil çalışır durumda hocam eğer 2 gün sonra yine çökme olursa dediklerinizi yapıp ekran görüntüleriyle birlikte yeni konu açıp sizi etiketliyeyim çok teşekkürler.
Hocam programları kurdum OSX güncellemesi vardı onları yaptım Time Machine yedeği aldım her şey iyi çalışıyordu bir reset atayım dedim boot barı doluyor ama sistem açılmıyor. Recovery'den disk izlencesine girmeye çalışıyorum loading disk yazısında kalıyor. Safe modda açıp fsck -fy komutunu çalıştırdım çıktı bu şekilde. Durduk yere disk biçimi bozuluyor SSD sorunu kesin sanırım. @claus
Çıktı
Screenshot_20190517-030702_Gallery.jpg

Son düzenleme:
Merhaba elimde bir tane MacBook Pro 2009 var yeniden yüklemeye çalışırken yanlışlıkla diski sildim ve şu anda yükleme yapamıyorum müşteri hiz. Konuştum başka bir Mac üzerinden önyükleme USB oluşturmam gerektiğini söylediler fakat başka bir Mac bulma imkanım yok Windows üzerinden USB hazırlamam gerekiyor fakat beceremedim nette doğru düzgün dmg bulamadım. Buradaki linklerden yükleme yaptım olmadı lütfen yardımcı olur musunuz?

[CODE title="EL CAPİTAN SİTE"]https://isoriver.com/mac-os-x-el-capitan-10-11-iso/[/CODE]

Mac OS X El Capitan 10.11​

[CODE title="EL CAPİTAN"]https://ia903008.us.archive.org/9/items/osxelcapitan/OS_X_El_Capitan.dmg[/CODE]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı