Evet arkadaşlar belki Rockstar Games mağazasında ki indirimleri görmüşsünüzdür. 460 TL gibi bir fiyata inen yenilenmiş GTA efsanelerini aldığınız zaman eski oyunları da veriyor. Bu indirim konusu açılan bir konuda arkadaş almış ve içinden diğer oyunlarında verildiğini göstermiş. Bilmeyenler için açıyorum bu konuyu. Eğer eski GTA oyunlarının orijinal halini yasal bir şekilde edinmek istiyorsanız ve yanında verilen yenilenmiş versiyonları ile toplam 6 oyun sadece 460 TL.
Tanesi 75TL ye geliyor fena değil de bu oyunları satın almak mantıklı değil bence. Classic versiyonları sorunlu diye biliyorum definitivelerde sadece Vice City güzel.
Tanesi 75TL ye geliyor fena değil de bu oyunları satın almak mantıklı değil bence. Classic versiyonları sorunlu diye biliyorum definitivelerde sadece Vice City güzel.
Steam'de olsa tekte alırım da. Sırf kütüphane için ve tekrardan bitirmek için. Klasik versiyonları evet sorunlu da işte koleksiyonluk iyi olabilirdi. Steam'de bu fiyata satılsaydı. Yenilenmiş versiyonları da son güncellemeden sonra baya bir toparlamış.
GTA:SA gayet iyi bence. En son ki güncellemeden sonra iyice düzelmiş. Ben ilk çıktığı zaman direkt indirip oynamıştım o haline bile hayran kalmıştım. San Andreas oyuncuları için vazgeçilmez.. Asıl Vice City düzgün değil. Daha Vercetti bile benzemiyor.