Orijinali yüklemeden önce hem .minecraft klasörünü hem launcher'ın klasörünü sildiysen sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.Arkadaşlar TL Legacy'nın dosyalarını appdatadan sildim. Gerçek Minecraft'ı indirdiğimde korsan olmaz değil mi?
TL Launcher asıl Minecraft'ı oynatıyordu zaten. Sadece Premium yerlere giremiyordunuz. Gerçek Minecraft Launcher zaten .minecraft dosyasını tarayıp sorun varsa sana bildirir.Arkadaşlar TL Legacy'nın dosyalarını appdatadan sildim. Gerçek Minecraft'ı indirdiğimde korsan olmaz değil mi?
Korsanlık dosyalarla da oluyor. Minecraft tarafında yok.Farketmez. İkisi de aynı dosyaları kullanıyor zaten. Korsan, dosyalarla olmuyor, para vermemekle oluyor.
Hayır canım onu demiyorum zaten. Arkadaşın sorduğu şey başka. TL Legacy gibi launcherlar hem Minecraft'ın orijinal dosyalarına sahipler hem de kişi orijinal hesaba sahip olmadığı için oyunu kıran dosyalara sahipler. Oyunu kıran dosyaların zaten orijinal launchera bir etkisi yok, orijinal launcher bu dosyaları tanımıyor, bilmiyor. Geriye oyun dosyaları kalıyor ki benim dediğim kısım burası. Buradayken para verip vermemek korsanlığı belirliyor.Korsanlık dosyalarla da oluyor. Minecraft tarafında yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.