Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:16 #1 Ya bende orijinal yokta mod yapmak mümkün müydü? Onu merak ediyordum.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.897 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:21 #2 Yaparsın hocam yanlış bilmiyor isem sonuçta modları nexusdan indirip oyunun dosyalarına kuruyorsun Steam'le bir alakası yok.
Yaparsın hocam yanlış bilmiyor isem sonuçta modları nexusdan indirip oyunun dosyalarına kuruyorsun Steam'le bir alakası yok.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.838 Çözümler 186 Dün 23:21 #3 Yapılıyor. SMAPI kurmanız gerek.
Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:22 #4 Gereksiz Eleman dedi: Yapılıyor. SMAPI kurmanız gerek. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı video izledim olmadı
Gereksiz Eleman dedi: Yapılıyor. SMAPI kurmanız gerek. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı video izledim olmadı
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.897 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:23 #5 Legithiel5252 dedi: Denedim olmadı video izledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Modları yanlış kurmuş olabilirsiniz hocam oluyor olması lazım.
Legithiel5252 dedi: Denedim olmadı video izledim olmadı. Genişletmek için tıkla... Modları yanlış kurmuş olabilirsiniz hocam oluyor olması lazım.
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 901 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:23 #6 Legithiel5252 dedi: Denedim olmadı video izledim olmadı Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam isterseniz yardımcı olabilirim
Legithiel5252 dedi: Denedim olmadı video izledim olmadı Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam isterseniz yardımcı olabilirim
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.838 Çözümler 186 Dün 23:23 #7 @Legithiel5252, kurarken default olarak orijinale göre ayarlıyor dosya yolunu. Senin oyunun kurulu olduğu yeri manuel olarak girmen gerek. Enter a custom game path tarzında bir seçenecek olacak kurarken. Onu seçip gireceksin dosya yolunu.
@Legithiel5252, kurarken default olarak orijinale göre ayarlıyor dosya yolunu. Senin oyunun kurulu olduğu yeri manuel olarak girmen gerek. Enter a custom game path tarzında bir seçenecek olacak kurarken. Onu seçip gireceksin dosya yolunu.
Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #8 katyysf74 dedi: Oluyor hocam isterseniz yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... mümkünse olun lütfen
katyysf74 dedi: Oluyor hocam isterseniz yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... mümkünse olun lütfen
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.897 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #9 Modları kurarken sayfayı biraz aşağıya kaydır tam olarak hangi dosyalara kurmak gerektiğini gösteriyor tam olarak o dosyalara kurman gerekir. Legithiel5252 dedi: mümkünse olun lütfen Genişletmek için tıkla...
Modları kurarken sayfayı biraz aşağıya kaydır tam olarak hangi dosyalara kurmak gerektiğini gösteriyor tam olarak o dosyalara kurman gerekir. Legithiel5252 dedi: mümkünse olun lütfen Genişletmek için tıkla...
Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:25 #10 Ana De Armas dedi: Modları kurarken sayfayı biraz aşağıya kaydır tam olarak hangi dosyalara kurmak gerektiğini gösteriyor tam olarak o dosyalara kurman gerekir. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum videodan izlediğim kişide söyledi hatta expanted modunu bende yükledim video sahibi gibi ama onda daha fazla şey istiyordu bende sadece 3 şey istedi
Ana De Armas dedi: Modları kurarken sayfayı biraz aşağıya kaydır tam olarak hangi dosyalara kurmak gerektiğini gösteriyor tam olarak o dosyalara kurman gerekir. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum videodan izlediğim kişide söyledi hatta expanted modunu bende yükledim video sahibi gibi ama onda daha fazla şey istiyordu bende sadece 3 şey istedi