Maalesef modun başka dilde versiyonları yayınlanmış ile yapabiliyorsunuz sadece mesela expanded modunun Çince versiyonu var ama adamlar kendileri yapmış modun sahibi kendi eklemiyor dili. Kısaca yok.

Varmış araştırdım yaptım

Maalesef modun başka dilde versiyonları yayınlanmış ile yapabiliyorsunuz sadece mesela expanded modunun Çince versiyonu var ama adamlar kendileri yapmış modun sahibi kendi eklemiyor dili. Kısaca yok.

Size bir şey sormak istiyorum ilk haleyle evlendim ama sürekli alexle konuşuyor bende rahatsız oldum Penny'le evlenmeyi planlıyorumda acaba aynı durum onun içinde söz konusu mu yani biz onunla evlenince Sam'le yakın durmaya devam ediyor mu merak ettim de :d

Varmış araştırdım yaptım.

Size bir şey sormak istiyorum ilk haleyle evlendim ama sürekli alexle konuşuyor bende rahatsız oldum Penny'le evlenmeyi planlıyorumda acaba aynı durum onun içinde söz konusu mu yani biz onunla evlenince Sam'le yakın durmaya devam ediyor mu merak ettim de :d

O olay sadece haleyde oluyor olması lazım hocam haley kaşar.

Pennyde o yok hocam haley alexe yanık o yüzden öyle.

Aslında şöyle bir şey olmasını isterim evlenilebilir karakterlerden bahsediyorum misal herhangi biriyle evlendiğimizde şöyle bir şey olsun misal Haley'le evlendik diyelim birincisi Alex'ten uzak dursun ikincisi de alex gelsin ona çıkma teklifi etsin tabii biz bunu uzaktan görelim sonra Haley'de onu reddetsin ve uzak durmasını söylesin.

Pennyde o yok hocam haley alexe yanık o yüzden öyle.

Bir de şey demek istiyorum bu oyunu nasıl oynamalıyım tutorial çekenler var da yani her şeyi hızlı yapmam mı lazım yoksa keyfime göre mi gitmeliyim.

Son düzenleme:
Aslında şöyle bir şey olmasını isterim evlenilebilir karakterlerden bahsediyorum misal herhangi biriyle evlendiğimizde şöyle bir şey olsun misal Haley'le evlendik diyelim birincisi alex'ten uzak dursun ikincisi de alex gelsin ona çıkma teklifi etsin tabii biz bunu uzaktan görelim sonra Haley'de onu reddetsin ve uzak durmasını söylesin.

Bir de şey demek istiyorum bu oyunu nasıl oynamalıyım tutorial çekenler var da yani her şeyi hızlı yapmam mı lazım yoksa keyfime göre mi gitmeliyim.

Keyfine göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı