Orijinal parfüm nereden satın alınır?

HHERUSS

Centipat
Daha fazla  
Hocam, hiçbir siteye, Instagram sayfasına güvenmiyorum. Kapı gibi sağlam, adam gibi adam bir sayfa veya site var mı orijinal parfüm alabilmek için? Dekant parfümde sahte gönderiyorlarmış. Instagram'da mepsdekant ve babilfragrance sayfalarını duydum, site olarak da ruxangroup falan duydum. Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi hocam?

Hocam, hiçbir siteye, Instagram sayfasına güvenmiyorum. Kapı gibi sağlam, adam gibi adam bir sayfa veya site var mı orijinal parfüm alabilmek için? Dekant parfümde sahte gönderiyorlarmış. Instagram'da mepsdekant ve babilfragrance sayfalarını duydum, site olarak da ruxangroup falan duydum. Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi hocam?
Sephoradan, boynerden alabilirsiniz.

Dekant almanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama satan kokugüncesi gibi güvenilir sayfalar var. Genelde denemek için 5 10 ML alabilirsin beğenirsen şişeli de alabilirsin. Kör alım için uygun olabilir. Fakat gidip mağazadan koklayıp bakacaksan Sephora, Boyner vs. var. Muadil için mad parfüm en yakınıdır.

İstediğim parfüm o sitelerde yok o yüzden konuyu açtım hocam. Teşekkür ederim cevabınız için.

Hangi parfümü istiyorsun ona göre bakabilirim.

Dekant almanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama satan kokugüncesi gibi güvenilir sayfalar var. Genelde denemek için 5 10 ML alabilirsin beğenirsen şişeli de alabilirsin. Kör alım için uygun olabilir. Fakat gidip mağazadan koklayıp bakacaksan Sephora, Boyner vs. var. Muadil için mad parfüm en yakınıdır.

Hangi parfümü istiyorsun ona göre bakabilirim.

Hocam günaydınlar ilginiz için teşekkürler, ben armaf club de nuit intense man limited Edition parfümünü arıyorum 105 ML.

Hocam whatsapp gruplarında dolanan meşhur bi tırcı haşim vardı duydunuz mu onu, o bölgeye gidiyor zaten tırıyla siparişleri getiriyor vs.

Bu arada şu an Club de Nuit Precieux çok fazla övülüyor ona da bi bakabilirsiniz.

Ben yosun olayının hala çok büyük hayranı olmadığım için çok bahsettiğiniz parfümleri bilmiyorum. Afnan SNOİ vardı onu satmıştım geçen sene, çok da matah değildi.

Bu arada Dose Parfüm(muadilci) - Hacivat da çok övülen bir muadil uygun fiyatlı bir alternatifi olabilir, Karaköy mağazasından gidip deneyebilirsiniz hem almadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı