Orijinal parfümü belirleme yöntemi

qvanc

Centipat
Daha fazla  
Dolap'tan 1700TL'ye Tom Ford tobacco vanille adlı parfümü aldım. Trendyol'dan orijinaline baktığımda 5000TL'ye var en ucuz. Ürün daha gelmedi ama geldiğinde orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağım? Bana orjinial gibi geldi çünkü aynı platformda aynı ürünü 400e de satan var ikisini 600'e de satan var. Benim aldığım fiyat biraz daha gerçekçi ve makul idi. Hem 2200'den indirdim aslinda ilanda 2200TL'ydi. Parfümden anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Tom Ford tobacco vanille gibi bir parfumun orijinalini tom ford CEO'su gelse size satmaz o fiyata. 30ML boyu bile 7000TL. %100 sahtedir hocam hiç dusunmenize bile gerek yok orijinal olmadigi belli

Dolap, gardorps dolandırıcılık yuvası arkadaşların dediği gibi orijinal ürün asla o fiyata satılamaz öyle bir dünya yok! Senin elinde aynısı olsa o fiyata verir misin? Diğer yönden paylaşılan ürünün fotoğraflarına bakıp real vs fake videolarına göz atabilirsin.

Sonuç olarak orijinal parfüm bu kadar uygun fiyata satılmaz.

Hocam Tom Ford tobacco vanille gibi bir parfumun orijinalini tom ford CEO'su gelse size satmaz o fiyata. 30ML boyu bile 7000TL. %100 sahtedir hocam hiç dusunmenize bile gerek yok orijinal olmadigi belli
Geçen sene Fransa'dan 130 avroya alınmış.

Geçen sene Fransa'dan 130 avroya alınmış.
Hocam kolpa bunlar kanmayın bu kadar, kimse o kadar ucuza parfüm satmaz en iyi yapacağınız şey satın alacağınız kişiden parfümün altını atomizerin içini ve detaylarını atın sonrasında gidip youtubeden araştırın atomizerden çakmaysa ele verir ama yine de şişe orjinal diye almayın dolum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…