Orijinal Thermal Grizzly - Kryonaut Nereden Alınır?

Yetkili satıcı da bozuk/çakma ürün satıyorsa tek seçenek fabrikadan almak herhalde. Dalga mı geçiyorsunuz? Yorumlari ben de okudum. Piyasadaki cogu termal macunlarda benzer yorumlar hep var. Asla bitmiyor.
Şu haber hakkında bilgin varsa ne demek istediğimi anlarsın. Yoksa haberi bul oku öğren o zaman beni anlarsın.

1724156066794.png

Şu haber hakkında bilgin varsa ne demek istediğimi anlarsın. Yoksa haberi bul oku öğren o zaman beni anlarsın.

Eki Görüntüle 2289280
Bilgim yokta termal macundan bahsediyoruz siz gereksiz yere beğenmedim atıp bir de eczacı/güneş kremi hikayesi anlatıyorsunuz. Tek amacınız konuyu dağtmak herhalde.

Bilgim yokta termal macundan bahsediyoruz siz gereksiz yere beğenmedim atıp bir de eczacı/güneş kremi hikayesi anlatıyorsunuz. Tek amacınız konuyu dağtmak herhalde.
Demek istiyorum ki yetkili satıcı bile olsa çakma ürün çıkabilir. Güneş kremi bunun en bariz örneği.

Ben ürün almadan satıcı yorumlarına bakıyorum. Kötü yorum varsa kıllanıyorum, burada da bunu belirtmek istedim bu kadar basit.

Beğenmeme atma sebebim de gayet basit, ben olaya kullanıcı değerlendirmeleri yönünden bakmaya çalışıyorum, sen bana '' yanlış yönlendirme '' diyerek çıkışıyorsun. Beğeni mi atacaktım o çıkışa ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı