I ilyas128 Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Yazın çözmek için bir TYT matametik kitabı alacağım. Sizce hangisi daha iyi olur? Şu an 345'i çözüyorum.
Yazın çözmek için bir TYT matametik kitabı alacağım. Sizce hangisi daha iyi olur? Şu an 345'i çözüyorum.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.483 Çözümler 23 Yer Tottenham 8 Şubat 2025 #2 Normalde ben ilk Orijinal'i sonra 345'i öneririm ama sen tersten başlamışsın İkisi arasından olacaksa illa ben orijinal derim.
Normalde ben ilk Orijinal'i sonra 345'i öneririm ama sen tersten başlamışsın İkisi arasından olacaksa illa ben orijinal derim.
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 8 Şubat 2025 #3 Orijinal öneririm ilk etapta. Sene içerisinde barış çözüp daha da ustalaşırsınız.
bombardinocrocodil0 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 erenspurs dedi: Normalde ben ilk Orijinal'i sonra 345'i öneririm ama sen tersten başlamışsın İkisi arasından olacaksa illa ben orijinal derim. Genişletmek için tıkla... Ters başlayan sensin
erenspurs dedi: Normalde ben ilk Orijinal'i sonra 345'i öneririm ama sen tersten başlamışsın İkisi arasından olacaksa illa ben orijinal derim. Genişletmek için tıkla... Ters başlayan sensin
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.483 Çözümler 23 Yer Tottenham 8 Şubat 2025 #5 bombardinocrocodil0 dedi: Ters başlayan sensin Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum benim sınav senemde Orijinal, 345'ten daha zordu. Ben YKS'ye hazırlanmıyorum ondan bu seneki hallerini bilmiyorum.
bombardinocrocodil0 dedi: Ters başlayan sensin Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum benim sınav senemde Orijinal, 345'ten daha zordu. Ben YKS'ye hazırlanmıyorum ondan bu seneki hallerini bilmiyorum.
bombardinocrocodil0 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 erenspurs dedi: Bilmiyorum benim sınav senemde Orijinal, 345'ten daha zordu. Ben YKS'ye hazırlanmıyorum ondan bu seneki hallerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haaa olabilir o zaman şuanda orjinal zorların kolayı kolayların zoru gibi 345 herkese hitap eden bir yayın TYT için birebir bana göre.
erenspurs dedi: Bilmiyorum benim sınav senemde Orijinal, 345'ten daha zordu. Ben YKS'ye hazırlanmıyorum ondan bu seneki hallerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haaa olabilir o zaman şuanda orjinal zorların kolayı kolayların zoru gibi 345 herkese hitap eden bir yayın TYT için birebir bana göre.