Orijinal win 8'in Crackli 7'ye Göre Avantajları Nedir ?

Raving

Hectopat
Katılım
17 Haziran 2013
Mesajlar
70
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün içerisinde freedos bir laptop alıyorum ve 219 liraya win 8 satılıyor. Bir oyun laptopı olacak. Sizce orijinal bir win 8 almamın bana faydası olur mu olursa ne gibi faydaları olur win 7'ye göre. Bir de orijinal win 8'in korsan oyunları çalıştırmadığını veya sorun çıkardığıyla ilgili birkaç kullanıcı yorumu okudum böyle bir şey var mı? Eğer varsa gerçekten win8'in yatacak yeri yok Türkiye'de.
 
Dostum Windows 8 bir numaradır ve inan forumda herkes windows 8 kullanıyor. Oyunlarda sorun yaşayanlar güncelleme ile halledebiliyor. Sorunda anlamadığım nokta ise 219 TL'ye Windows 8 Dvd'si mi alıyorsun yoksa Freedos yerine Windows 8 kurulu olan mı 219 TL daha pahalı?
 
219 liraya direk kutusuyla win 8 alıyorum ama açıkçası crackli win7 ultimate alıp win8 den sonra gelecek işletim sistemini beklemeyi veya stabilizasyonun sağlanması açısından biraz daha ilerki tarihlerde almayı düşünüyorum. Hayatımda da hiç orijinal işletim sistemi kullanmadım ayrıca :)
 
Korsan oyunlarında crackleri var. Korsana karşıyız tabi :) Windows 8 çölde bulunan su resmen. Ben Windows 7 kullanıyordum. Windows 8'e geçtim forumda ki tavsiyeler üzerine. Bilgisayar kullandığımı o zaman anladım. Başlat menüsü yok falan ama hiç sorun değil böylesi daha iyi ve daha kullanışlı. Windows 8'in açılış hızı bilgisayarınızın özelliklerine göre değişir ancak 15 saniyeyi geçen bilgisayar görmedim daha. Kapanışı da bir o kadar hızlı. Gereksiz kullanım yok Windows 8'de. Çoğu şeyi driveri olmadan da çalıştırabiliyor. Kısaca Windows 8 her türlü Windows 7'den öndedir. Ayrıca alıcağınız leptopta Windows 8 kurulu değil mi?
 
Monster marka alacağım için freedos olarak geliyor ve oyun bilgisayarı olarak kullanacağım sadece. Dolayısıyla oyun uyumluluğu çok önemli. Sizin açamadığınız oyun oluyor mu ?
 
Forum da zaten Recep Baltaş tarafından Windows 8'de açamadığınız oyunlara çözüm bulunuyor. Crysis 3 ilk çıktığında açamadım sonra crack buldum oyunu bitirdim bir sorun olmadı. Korsan oyunu nereden bulduğunuza da bağlı biraz.

- - - Güncellendi - - -

Dip not: CD ile yüklediğim de açamadığım oyun olmadı. İnternetten indirdiğim için olmuştu.
 
CD ile yüklemek derken ne kastettiniz. Ben sürekli olarak torrent kullanan biriyim hemen her konuda ve win8 de iso dosyaları için 3. parti program kullanmaya gerek olmamasıyla övünmüyor mu zaten ? Yani fark nedir acaba tam olarak internetten indirilen oyunların dosyalarındaki sorunlar mı ?
 
İnternetten indirdiğiniz bazı oyunların dosyaları tam olmaya bilir. Crackleri yüklenmemiş olabilir. Onu kast ettim. CD'de hepsini düşünüyorlar. Yani internetten indirilen her oyunun dosyaları tam olmaya biliyor.
 
Arkadaşım bi laptopa 3 milyar vermeyi biliyorsan git bi zahmet oyunları da indirimleri takip edip orijinal al. Ama sorduğun soruya cevap vereyim: Windows 8'de çalışmayan hiçbir oyun yok, çalıştıramayan da ya bilgisayardan anlamıyordur ya da çalıştırmaya çalıştığı oyun Windows oyunu değildir. Bu kadar açık ve net!
 
Arkadaşım bi laptopa 3 milyar vermeyi biliyorsan git bi zahmet oyunları da indirimleri takip edip orijinal al. Ama sorduğun soruya cevap vereyim: Windows 8'de çalışmayan hiçbir oyun yok, çalıştıramayan da ya bilgisayardan anlamıyordur ya da çalıştırmaya çalıştığı oyun Windows oyunu değildir. Bu kadar açık ve net!

Bende bunu anlamıyorum bir tanıdığımda aynen bunu yapıyor Bilgisayarına kaç milyar veriyor toplamak sonradanda upgrade için fakat Windows 8'i bile sahte kullanıyor. Bütün programları crackli kuruyor sonrada bana gelip şikayet ediyor işte bu pc'de sorun bitmiyorda bilmem ne.
Trojan ve diğer virüsler yuva yapmış HDD'sine zaten ben temizlemekten bıktım o kendi eliyle kurmaktan bıkmadı.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı