Orijinal Windows 7 yüklü PC'ye ürün anahtarını almadan format atılmış ise ne yapılmalı?

fatih3830

Kilopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi orijinal Windows 7 yüklü PC'ye ürün anahtarını almadan format atılmış ise formattan sonra bu ürün anahtarını bulma imkanımız var mı? Kısacası içindeki orijinal Windows'u kullanmak istiyorum ama ürün anahtarını bulup nasıl etkinleştireceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi orijinal Windows 7 yüklü PC'ye ürün anahtarını almadan format atılmış ise formattan sonra bu ürün anahtarını bulma imkanımız var mı? Kısacası içindeki orijinal Windows'u kullanmak istiyorum ama ürün anahtarını bulup nasıl etkinleştireceğim?
Hocam laptop ise laptobun altında yazar ürün anahtarı. Kasa ise üzerindeki etiketlere bakın.

Eski masaüstü kasalarında ve laptopların arkasında ürün anahtarı etiketi oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı