Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Elimde Dell'in orijinal Windows XP Home Edition CD'si var, sizce böyle CD'leri almak isteyen antikacılar var mıdır? Ve ne kadar eder? Dosya Ekleri 20230612_192044.jpg 130,5 KB · Görüntüleme: 105
Elimde Dell'in orijinal Windows XP Home Edition CD'si var, sizce böyle CD'leri almak isteyen antikacılar var mıdır? Ve ne kadar eder?
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 760 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Hocam bunlar OEM cd. Amerika'da benzer birşey 20 dolara eBay da satılıyorda bizim burda 5 liradan yukarı alan çıkmaz bence almayın
Hocam bunlar OEM cd. Amerika'da benzer birşey 20 dolara eBay da satılıyorda bizim burda 5 liradan yukarı alan çıkmaz bence almayın
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Zadan dedi: Elimde Dell'in orijinal Windows XP Home Edition CD'si var, sizce böyle CD'leri almak isteyen antikacılar var mıdır? Ve ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Ben alırım hocam. Kaç verirsiniz ve size nerden ulaşabilirim?
Zadan dedi: Elimde Dell'in orijinal Windows XP Home Edition CD'si var, sizce böyle CD'leri almak isteyen antikacılar var mıdır? Ve ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Ben alırım hocam. Kaç verirsiniz ve size nerden ulaşabilirim?
semih 85 Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 520 Çözümler 6 Yer Afyon Dinar Daha fazla Sistem Özellikleri Asus PRIME A320M-K | Asus TUF GTX 1650 D6 (75w) | AMD Ryzen 5 1600 (PiR-B2) | Patriot Viper Steel 16GB (8x2) 3000Mhz | ADATA SU630 240GB | WD Blue SN550 500GB M.2 | Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 Zadan dedi: Elimde Dell'in orijinal Windows XP Home Edition CD'si var, sizce böyle CD'leri almak isteyen antikacılar var mıdır? Ve ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Bence saklayın. Belki değerlenir.
Zadan dedi: Elimde Dell'in orijinal Windows XP Home Edition CD'si var, sizce böyle CD'leri almak isteyen antikacılar var mıdır? Ve ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Bence saklayın. Belki değerlenir.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 760 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 semih 85 dedi: Bence saklayın. Belki değerlenir. Genişletmek için tıkla... Bencede
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Eren T. dedi: Ben alırım hocam. Kaç verirsiniz ve size nerden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Eren T. dedi: Ben alırım hocam. Kaç verirsiniz ve size nerden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Satacagimdan emin değilim. Ve daha yaşım 16.
Eren T. dedi: Ben alırım hocam. Kaç verirsiniz ve size nerden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Eren T. dedi: Ben alırım hocam. Kaç verirsiniz ve size nerden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Satacagimdan emin değilim. Ve daha yaşım 16.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Zadan dedi: Satacagimdan emin değilim. Ve daha yaşım 16. Genişletmek için tıkla... Tamam karar verirseniz ben alırım hocam. Ayrıca yaş öncemli değil hocam ön ödemeli kart ile de alabilirim.
Zadan dedi: Satacagimdan emin değilim. Ve daha yaşım 16. Genişletmek için tıkla... Tamam karar verirseniz ben alırım hocam. Ayrıca yaş öncemli değil hocam ön ödemeli kart ile de alabilirim.
M E T A Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 117 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 Kutusu var mı hocam? Kutusu varsa ben de satın alabilirim.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #9 BeyazXtrail dedi: Hocam bunlar OEM cd. Amerika'da benzer birşey 20 dolara eBay da satılıyorda bizim burda 5 liradan yukarı alan çıkmaz bence almayın Genişletmek için tıkla... Hocam OEM cd ne anlama geliyor? Eren T. dedi: Tamam karar verirseniz ben alırım hocam. Ayrıca yaş öncemli değil hocam ön ödemeli kart ile de alabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam technopat hesabınızı unutmayın belki ilerde dönüş yaparım. M E T A dedi: Kutusu var mı hocam? Kutusu varsa ben de satın alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kutusu yok ama CD hiç kullanılmamış gibi yeni denedim PC de anında algıladı.
BeyazXtrail dedi: Hocam bunlar OEM cd. Amerika'da benzer birşey 20 dolara eBay da satılıyorda bizim burda 5 liradan yukarı alan çıkmaz bence almayın Genişletmek için tıkla... Hocam OEM cd ne anlama geliyor? Eren T. dedi: Tamam karar verirseniz ben alırım hocam. Ayrıca yaş öncemli değil hocam ön ödemeli kart ile de alabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamam technopat hesabınızı unutmayın belki ilerde dönüş yaparım. M E T A dedi: Kutusu var mı hocam? Kutusu varsa ben de satın alabilirim. Genişletmek için tıkla... Kutusu yok ama CD hiç kullanılmamış gibi yeni denedim PC de anında algıladı.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 760 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #10 Zadan dedi: Hocam OEM cd ne anlama geliyor? Tamam technopat hesabınızı unutmayın belki ilerde dönüş yaparım. Kutusu yok ama CD hiç kullanılmamış gibi yeni denedim PC de anında algıladı. Genişletmek için tıkla... OEM demek üreticinin ürettiği parça 3. Parti de adı üstünde 3. Parti ürün orjinal değil. BeyazXtrail dedi: OEM cd dediğim üretici orijinal parça Genişletmek için tıkla...
Zadan dedi: Hocam OEM cd ne anlama geliyor? Tamam technopat hesabınızı unutmayın belki ilerde dönüş yaparım. Kutusu yok ama CD hiç kullanılmamış gibi yeni denedim PC de anında algıladı. Genişletmek için tıkla... OEM demek üreticinin ürettiği parça 3. Parti de adı üstünde 3. Parti ürün orjinal değil. BeyazXtrail dedi: OEM cd dediğim üretici orijinal parça Genişletmek için tıkla...