A AlperenAtıcı Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 126 4 Aralık 2022 #1 Merhaba ben bu sistemi almak istiyorum, fiyatı uygun ve güzel özelliklere sahip. Oyunlardaki FPS değerleri ne olur, alınır mı? Dracarys | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Merhaba ben bu sistemi almak istiyorum, fiyatı uygun ve güzel özelliklere sahip. Oyunlardaki FPS değerleri ne olur, alınır mı? Dracarys | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 AlperenAtıcı dedi: Merhaba ben bu sistemi almak istiyorum, fiyatı uygun ve güzel özelliklere sahip. Oyunlardaki FPS değerleri ne olur, alınır mı? Dracarys | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Alınır gibi ama ssd'yi m2 kingston yapmanızı tavsiye ederim.
AlperenAtıcı dedi: Merhaba ben bu sistemi almak istiyorum, fiyatı uygun ve güzel özelliklere sahip. Oyunlardaki FPS değerleri ne olur, alınır mı? Dracarys | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Alınır gibi ama ssd'yi m2 kingston yapmanızı tavsiye ederim.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 4 Aralık 2022 #3 AlperenAtıcı dedi: Merhaba ben bu sistemi almak istiyorum, fiyatı uygun ve güzel özelliklere sahip. Oyunlardaki FPS değerleri ne olur, alınır mı? Dracarys | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam ssd pek iyi gibime gelmedi daha iyi model yaparsanız iyi olur bence.
AlperenAtıcı dedi: Merhaba ben bu sistemi almak istiyorum, fiyatı uygun ve güzel özelliklere sahip. Oyunlardaki FPS değerleri ne olur, alınır mı? Dracarys | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam ssd pek iyi gibime gelmedi daha iyi model yaparsanız iyi olur bence.