Orta Segment Telefon Tavsiyesi

Ofoz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar aşağıdaki telefonları buldum almayı düşündüğüm olarak. Sizler bunlardan önermeyeceğiniz veya önereceğiniz hangileri nedenleri ile birlikte söylerseniz iyi olur. Eğer başka tavsiye edeceğiniz model varsa onu da söylerseniz güzel olur. Halihazırda kullananlar varsa onlar da yorumlarsa sevinirim.
Oppo Reno 5 Lite
Samsung Galaxy A51
POCO X3 Pro
Xiaomi Redmi Note 10S

Son düzenleyen: Moderatör:

Oppo Reno 5 Lite modelinin işlemci fiyatına göre bayağı zayıf alınmaz, eledik.

Samsung A51 artık eskidi ve donanım olarak reno 5 Lite kadar olmasa da rakiplerine göre zayıf alınmaz derim ben, eledik.

X3 Pro kullanım amacınıza göre değişir, oyun için alıyorsanız alınır ama günlük için alıyorsanız alınmaz çünkü tasarımı çok kaba, tuğla gibi ağır, kamerası rakiplerinden bayağı geride ve yazılımı sıkıntılı.

Note 10s günlük kullanım için attığınız modeller içinde en iyisi.

Tam olarak bütçenizi, kullanım amacınızı ve cihazdan beklentilerinizi belirtirseniz daha iyi bir öneri yapılabilir belki?

Detaylı mesaj için öncelikle teşekkürler. Fiyat olarak maksimum 3500 ve civarı gibi düşünmüştüm 6 GB RAM'in işimi göreceğini düşünüyorum. Oyun da illaki sürekli olmasa da oynarım diye düşünüyorum şu an kullandığım telefon eski bir model olduğu için telefondan ağır bir mobil oyun oynamayalı uzun süre oldu açıkçası . Ve de ilk olarak aslında Redmi Note 8 Pro'yu düşünüyordum fakat artık üretilmiyormuş bundan dolayı da fiyatı yüksek şimdi hemen hemen ve Android 9.

Hocam eğer oyun ile çok fazla işiniz yok ise X3 Pro modelini önermemekteyim çünkü o cihaz aşırı oyun bağımlıları için diyebiliriz
İşlemci olarak rakiplerinden çok daha iyi fakat işlemciye basmak için neredeyse her şeyden kısmışlar.

Bütçenize göre Note 10s öneririm, eğer cihazı almak için aceleniz yoksa 1-2 ay içinde Realme 8I modelinin TR pazarına gelmesini bekliyoruz o cihazıda bekleyebilirsiniz.
@Ofoz

Realme 8I için 4 GB RAM diyor yalnız?
Peki Vivo hakkında bilginiz var mı?

Hocam işlemcisi fazla zayıf kalıyor, alınmaz bu bütçede.
Yazdığımı okudunuz mu? Oyunla çok işiniz yoksa dedim ki oyunları da rahat oynatır aslında. İşlemci çok önemliyse Poco X3 Pro veya NFC alsın. Zaten bu iki telefon harici çoğunun işlemcisi TCL 10 PRO seviyesinde. Dediğim gibi ekran, tasarım ve kamera konusunda aynı bütçedeki telefonların fazlasıyla önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…